hak mak ama baş çıktı yine bana bi 27 payfix atarmısın çekim gelirse atarım akşam 10 gibi çekim vermem lazımmışBen ciddiyim hak neyse o
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hak mak ama baş çıktı yine bana bi 27 payfix atarmısın çekim gelirse atarım akşam 10 gibi çekim vermem lazımmışBen ciddiyim hak neyse o
İlk bana çıktı sonra bi daha çektin di mi abi yazıklar olsunTebrikler@tungabey
Odulumun ırzına geçtin hakkima girdin.cekimini yapınca 27 yollayacaksin bana ???????bi 27 payfix atıver yahu bi site hala çekimimi yollamadı gelirse atarım geri
Malesef adas lazım bana suanhak mak ama baş çıktı yine bana bi 27 payfix atarmısın çekim gelirse atarım akşam 10 gibi çekim vermem lazımmış
Bende var 27 ye ne faiz vereceksin ????hak mak ama baş çıktı yine bana bi 27 payfix atarmısın çekim gelirse atarım akşam 10 gibi çekim vermem lazımmış
190 çekecegim 27 ye 40 veririmBende var 27 ye ne faiz vereceksin ????
Geldim araç kullanirdmTebrikler@tungabey
araç bile var zengin adamın hali başkaGeldim araç kullanirdm
Şoförüm kanka patronun aracı. Biz kim araç kimaraç bile var zengin adamın hali başka
50 ye 90 vereyim50 ye 200 borç verilir 5 saatliğine
Tebrikler kankaUlan 125 tl alcaz adamlarin gozu var mk ilk yari 5 gol ikinci yari gol yok daha
neyse 1 gol cikarsa bir kisi 25 ilk 5 begeniden belki sansim.ve onun sansi döner bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 5371
Tefoci50 ye 200 borç verilir 5 saatliğine
Eyw cesoTebrikler kanka
Cukkkami alayimEyw ceso
Kalan 100 siddetle lazim ??Cukkkami alayim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!