1000 tl sini *** ettim?Gerek yol yok ben diim benden bahsedio?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1000 tl sini *** ettim?Gerek yol yok ben diim benden bahsedio?
Bu adamlık tasyalanların sonu hep böyle oluyo 2019 dan beri forumdayım çok şükür tek ifşam açılmadı Günü geçmedeb herkese borcumu verdim borç namusturcolese unut benmde 100lük var alacağım 1.5 ay oldu anadoluslotta 2400 yatırım yaptı cayır cayır benim 100lüğü atmadı
Len şereften bahsedip hala atmayanlar var ?Bu adamlık tasyalanların sonu hep böyle oluyo 2019 dan beri forumdayım çok şükür tek ifşam açılmadı Günü geçmedeb herkese borcumu verdim borç namustur
colese unut benmde 100lük var alacağım 1.5 ay oldu anadoluslotta 2400 yatırım yaptı cayır cayır benim 100lüğü atmadı
haklısın bende en eskilerdenim benimde su an 1 kaç kişiye borcum var ama yokluktan veremiyorum bide sürekli irtibat halindeyim ama sallamamak mesajlara cevap vermemek yada borcun varken gidip 2400 yatırım yapıp bilet almak ne kadar karakter onu çözemiyorumBu adamlık tasyalanların sonu hep böyle oluyo 2019 dan beri forumdayım çok şükür tek ifşam açılmadı Günü geçmedeb herkese borcumu verdim borç namustur
Bana borç veririmisin ?Bu adamlık tasyalanların sonu hep böyle oluyo 2019 dan beri forumdayım çok şükür tek ifşam açılmadı Günü geçmedeb herkese borcumu verdim borç namustur
doğrudur abi bi süreden sonra saldım artık takibiYavaş 2400 değil iyi bak bakalım toplam yaklaşık 60 taneden fazla bilet almış çok daha fazla yatırımı var o sadece bir yere
Bana borç veririmisinhaklısın bende en eskilerdenim benimde su an 1 kaç kişiye borcum var ama yokluktan veremiyorum bide sürekli irtibat halindeyim ama sallamamak mesajlara cevap vermemek yada borcun varken gidip 2400 yatırım yapıp bilet almak ne kadar karakter onu çözemiyorum
Zafer cvp versin param yok desin mesele biter?haklısın bende en eskilerdenim benimde su an 1 kaç kişiye borcum var ama yokluktan veremiyorum bide sürekli irtibat halindeyim ama sallamamak mesajlara cevap vermemek yada borcun varken gidip 2400 yatırım yapıp bilet almak ne kadar karakter onu çözemiyorum
Sahtekarsın?Bana borç veririmisin ?
sana gözümü bile kırpmadan veririm ki kaç defa alışverişimiz oldu sen bana ben sanaBana borç veririmisin
Gecende dedim artık vermioİnşallah bu gatesın belasını versin bu arada Sabah sıfırladım sadece 200 lük satın aldım 6-7 kez 1 kere kâr yazmazmı mk oyunu
Sakınnnn???sana gözümü bile kırpmadan veririm ki kaç defa alışverişimiz oldu sen bana ben sana
Bana olan borcun ?Bu adamlık tasyalanların sonu hep böyle oluyo 2019 dan beri forumdayım çok şükür tek ifşam açılmadı Günü geçmedeb herkese borcumu verdim borç namustur
Bunu söylemen yeterli zaten adam olana herzaman ben veririm bilirsin beni bende varken yok cekmemsana gözümü bile kırpmadan veririm ki kaç defa alışverişimiz oldu sen bana ben sana
Hadi ordan yalancı 100 istedim 200 yolladın?Bunu söylemen yeterli zaten adam olana herzaman ben veririm bilirsin beni bende varken yok cekmem
abi sunu de hele bana özelden valla merak ettimBunu söylemen yeterli zaten adam olana herzaman ben veririm bilirsin beni bende varken yok cekmem
Benimabi sunu de hele bana özelden valla merak ettim
La benim??abi sunu de hele bana özelden valla merak ettim
ödesene borcunu dayıLa benim??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!