Yari yoldamibirakayim ne yapayim .ard arda simdi gol gelse ne olurs sence buralarYahu birak umut yok zati
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yari yoldamibirakayim ne yapayim .ard arda simdi gol gelse ne olurs sence buralarYahu birak umut yok zati
Takip sart değil ya o yüzden gitti herkesYari yoldamibirakayim ne yapayim .ard arda simdi gol gelse ne olurs sence buralar
Tamam
La nasıl yok yemek yedim geldim bak şimdi nasıl attiriyorum golleriYahu birak umut yok zati
Dayı Başadmin her an olabilir kaccccccLa nasıl yok yemek yedim geldim bak şimdi nasıl attiriyorum golleri
Alemsin alim vallaLa nasıl yok yemek yedim geldim bak şimdi nasıl attiriyorum golleri
70 e kadar ilk gol geliyorAlemsin alim valla
Yok yaw o da bilmiyor kendisi ne olduğunu ???Dayı Başadmin her an olabilir kacccccc
Bende 70 e kadar umut var da iste gelirse .kismet artik.70 e kadar ilk gol geliyor
MuhhhggfaaYok yaw o da bilmiyor kendisi ne olduğunu ???
Umudunu yiyem seninBende 70 e kadar umut var da iste gelirse .kismet artik.
Biraz sonra kayıtlı üye ye döner o ???Umudunu yiyem senin
Ben sizin gibi fakirmiyim ?Biraz sonra kayıtlı üye ye döner o ???
Doğru diyorsun bizim gibi fakir değilsin. Bizden daha fakirsin ??????Ben sizin gibi fakirmiyim ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!