Yürüyerek git ben yeri geliyor parasizim diye belki inanmazsin 4 5 km yürüyorumHastaneye gidecem yarın para lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yürüyerek git ben yeri geliyor parasizim diye belki inanmazsin 4 5 km yürüyorumHastaneye gidecem yarın para lazım
50 kere mı çekecek ??Kesin baa çıkacak
Kanka ben gitmicem neyse boşverYürüyerek git ben yeri geliyor parasizim diye belki inanmazsin 4 5 km yürüyorum
Kacta gidecekKanka ben gitmicem neyse boşver
Saat 2 gibi uygunsa yaparım sana bi şekerKanka ben gitmicem neyse boşver
Yok sabah 10.20 randevuSaat 2 gibi uygunsa yaparım sana bi şeker
@eydolu4731Yok sabah 10.20 randevu
Vallahi ben rahatsız ettim bakalıminanıyoruz zaten banada bi 25 atarmısın. özelden yazıpta rahatsız etmim şimdi seni
25 i cesaret at Kubban fi zıbbık
Valla cebim de metelik yok dedem mezardan çıksa 25 i ver cennete gidecem dese vermem .kazanırsam yollarım ama25 i cesaret at Kubban fi zıbbık
KaybettinValla cebim de metelik yok dedem mezardan çıksa 25 i ver cennete gidecem dese vermem .kazanırsam yollarım ama
Hangi gün kazandık ki inanmiyon belki yemin ederim cebimde ekmek alacak para yok konuşturma beni ğalo gözünü sevem içimi dokturme ??Kaybettin
Liste bendeTs-Gs 2,5 üst olursa 3 kisi 25 vereyim takip edip sinerji verelim.Listeyi ben yaparim bol şanslar
Geç kalmışBeyler geldim de cekim gelmemiş henuz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!