tefo 100 e 200 saat 8 de para sendeHelal matador kıral adamsın sendeki taşak Karaeski'de yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tefo 100 e 200 saat 8 de para sendeHelal matador kıral adamsın sendeki taşak Karaeski'de yok.
karaeski kim hocam aydınlatırmısınHelal matador kıral adamsın sendeki taşak Karaeski'de yok.
sigaran yok dimi??Dayı öyle deme de at Bi harçlık
karaeski kim hocam aydınlatırmısın
teşekkürlerKurgusal karakter.
tefo 100 e 200 saat 8 de para sende
evet görevlendirme yaptık sen kale vuruşlarını sayıcaksın@muhsinovi takip şart mı
Ah be kardeşim @44gogo reis44 bırak şu işleri bizide kurtar parayı bul dasigaran yok dimi??
kacirdik tuhhHiç yok az bir şey vardı birine verdim.
Sen kimsen ??evet görevlendirme yaptık sen kale vuruşlarını sayıcaksın
takilioz biz o anlarAh be kardeşim @44gogo reis44 bırak şu işleri bizide kurtar parayı bul da
listeci başıSen kimsen ??
@44gogo reis44 cok sevdiğim Bi kardeşimdi o benim az mesaiyimiz olmadı onla ama çok kırılgan herseye alınganlık gösteriyor ??takilioz biz o anlar
kacirdik tuhh
Onu demedim la öbür forumda ismin neydi çıkaramadım ?listeci başı
bana yapmaz yaparsa oyarim???@44gogo reis44 cok sevdiğim Bi kardeşimdi o benim az mesaiyimiz olmadı onla ama çok kırılgan herseye alınganlık gösteriyor ??
Evet mikrofon sende @44gogo reis44bana yapmaz yaparsa oyarim???
çok eskiyim ben tanımazsın sen nick söyle ben tanıyıp tanımadıgımı aöyliyimOnu demedim la öbür forumda ismin neydi çıkaramadım ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!