Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ödüllü Kupon Mutlu Pazarlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frkan1903

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaşlar bir 50₺ si olan var mı acaba atm ye gitmeyi gözüm almıyor hava çok sıcak atm de uzakta parayı yarın sabah işe giderken atarım beni bilen bilir sözüm sözdür öyle dolandırıcılıkla falan işim olmaz

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
niye soguk yapıyım la bana yardım eden adamlara liste veriyom işte hatırlatırım o gunlerı 2k para cektın 20lira atamadın söylemek istemiyordum da söylettin bunu mke yoksa baska kisisel bi sorunum yok seninle
Amke sende kac kere cektın bi kere özelden mesaj atıp gördünmü beni madem konusunu acıyorsun 3 kere attım ben sana para kac kere attın banada böylr agzını gere gere konusanılıyon muhsın biraz ne dedıgının farkına var bence kardes arkana ne yudu bellı olmayan bı adamı alıp sallama bana ayıktırım

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Amke sende kac kere cektın bi kere özelden mesaj atıp gördünmü beni madem konusunu acıyorsun 3 kere attım ben sana para kac kere attın banada böylr agzını gere gere konusanılıyon muhsın biraz ne dedıgının farkına var bence kardes arkana ne yudu bellı olmayan bı adamı alıp sallama bana ayıktırım
sen bana 1 kere para attın oda çekilişinde bende sana 1 kere kedinin ödülünü yolladım başkada para alışverişimiz olmadı seninle ben alacağımıda vereceğimide unutmam kardes arkamıza adam alma ihtiyacımız yok bizim bende bunu ayıktırayım sana hadi eyvallah bura yeri degil kimseye salladıgım yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap