ne dion la
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sanada eyv muhso anladım senı de hadı by ?niye soguk yapıyım la bana yardım eden adamlara liste veriyom işte hatırlatırım o gunlerı 2k para cektın 20lira atamadın söylemek istemiyordum da söylettin bunu mke yoksa baska kisisel bi sorunum yok seninle
44 lazım 12 çıkmış totenhamdada 41 lazım 16 çıkmış 2.yarı daha fazla atıyorlar geneldeburnley maçında taç çizgisine güneş vurmuor ** taktım bak ona şimdi hep gölge
maasi alsam valla soylerdim yemek sepetinden degilde getirden soylerdim emme pere yoh bende bimden noodle aldim 1.99 a mkeyemek sepetinden yemek sole bana param yok
Kimseye boyun eğmeye gerek yok kirve - zaza dayı ?Helal matador kıral adamsın sendeki taşak Karaeski'de yok.
saplamalari lazim muhso44 lazım 12 çıkmış totenhamdada 41 lazım 16 çıkmış 2.yarı daha fazla atıyorlar genelde
hay sokam maasina bi alamadin gitti??maasi alsam valla soylerdim yemek sepetinden degilde getirden soylerdim emme pere yoh bende bimden noodle aldim 1.99 a mke
Kimseye boyun eğmeye gerek yok kirve - zaza dayı ?
ayin 15 i bekliyok biz senin gibi ay sonu tahsilat yapiyok deeemi mke biz isciyik sen ? Agahay sokam maasina bi alamadin gitti??
Amke sende kac kere cektın bi kere özelden mesaj atıp gördünmü beni madem konusunu acıyorsun 3 kere attım ben sana para kac kere attın banada böylr agzını gere gere konusanılıyon muhsın biraz ne dedıgının farkına var bence kardes arkana ne yudu bellı olmayan bı adamı alıp sallama bana ayıktırımniye soguk yapıyım la bana yardım eden adamlara liste veriyom işte hatırlatırım o gunlerı 2k para cektın 20lira atamadın söylemek istemiyordum da söylettin bunu mke yoksa baska kisisel bi sorunum yok seninle
zugury agaayin 15 i bekliyok biz senin gibi ay sonu tahsilat yapiyok deeemi mke biz isciyik sen ? Aga
yav he hezugury aga
mantikliBizim kizlarla cektanin maci 3.0 net diyorum ben siz ne diyosunuz ?
tek mac elemeymis kalite farkı da var riske girmezler gibimantikli
olabilir de olmayabilirde?tek mac elemeymis kalite farkı da var riske girmezler gibi
sikinti12 taç oldu macta burnyl
sen bana 1 kere para attın oda çekilişinde bende sana 1 kere kedinin ödülünü yolladım başkada para alışverişimiz olmadı seninle ben alacağımıda vereceğimide unutmam kardes arkamıza adam alma ihtiyacımız yok bizim bende bunu ayıktırayım sana hadi eyvallah bura yeri degil kimseye salladıgım yokAmke sende kac kere cektın bi kere özelden mesaj atıp gördünmü beni madem konusunu acıyorsun 3 kere attım ben sana para kac kere attın banada böylr agzını gere gere konusanılıyon muhsın biraz ne dedıgının farkına var bence kardes arkana ne yudu bellı olmayan bı adamı alıp sallama bana ayıktırım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!