Ya o gelir Houstona yüklenmek lazımDemek sülale girmek lazım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ya o gelir Houstona yüklenmek lazımDemek sülale girmek lazım?
O bende sktim sülalesini rahat ol 2 gol kesinYa o gelir Houstona yüklenmek lazım
Bıngıldağını deldigim ne anlatiyonGol olmaz bu maçta boşuna beklemeyin ben iddanın yattığı yeri bilirim ne yapar eder gol olmasını önler onlar çok akıllı baş edemezsiniz ilkten tutar kendi kendinize dersiniz ben artık yaparım yatmam ama öyle bir tongaya düşersinizki bal gibide yatar gol bu maçta olmaz iki dünya bir araya gelse
JshshahahakakajBıngıldağını deldigim ne anlatiyon
Dostum nerde bekleyelim .soyle oraya gidelimGol olmaz bu maçta boşuna beklemeyin ben iddanın yattığı yeri bilirim ne yapar eder gol olmasını önler onlar çok akıllı baş edemezsiniz ilkten tutar kendi kendinize dersiniz ben artık yaparım yatmam ama öyle bir tongaya düşersinizki bal gibide yatar gol bu maçta olmaz iki dünya bir araya gelse
Dur pes etme ben umutluyumABD yedi bizi ibneler
Bildiğin İçinmi 50 tl için rol kovalıyon BrotherGol olmaz bu maçta boşuna beklemeyin ben iddanın yattığı yeri bilirim ne yapar eder gol olmasını önler onlar çok akıllı baş edemezsiniz ilkten tutar kendi kendinize dersiniz ben artık yaparım yatmam ama öyle bir tongaya düşersinizki bal gibide yatar gol bu maçta olmaz iki dünya bir araya gelse
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!