Baslaaa baslaaa??Küfür etmemizi bekliyor galiba şimdi yardırcam küfüre atacaklar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Baslaaa baslaaa??Küfür etmemizi bekliyor galiba şimdi yardırcam küfüre atacaklar
Olm hatırlamıyor musun Trakyalıyı da dolandırdı sonra o da formu dolandırdıAynen kanka ne diyim dicek çok şey varda ağzımı açmıcam düzeni biliyorsun senin mod olduğun zamanda furkan ibneside vurdu gitti *** oğlu *** ona ayrı ayarım zaten özelden birsürü para attım bide ona
Adı soyadı ne ise ifşa edin. Yine gelir foruma çünküKesin kardo başka formda 400 TL çekmiş çekim paylaş yapıyor *****
Kim mis onlar hele deListeciler belli kanka ?
Sorma mk o trakyalının bi ara 100 tl dağıtımında muro ibinesi kendi multi hesaplarına çıkardıydı hep ondan sonra ban yediydim zaten onun dolandırdığında forumda yoktum baya vurmus oda gitmiş ?Olm hatırlamıyor musun Trakyalıyı da dolandırdı sonra o da formu dolandırdı
Onu kankalarına sor benim muhabbetliğim yok bana bi zararı da olmadı yoksa bulurdum onu biliyosunAdı soyadı ne ise ifşa edin. Yine gelir foruma çünkü
Eline sağlık kardeşim@Burak16
@Megastarkan
@gomez
@dembele3538
@tolga27
@James
@Duman99
@eydolu4731
@AMCA
@CaptainJackSparrow
@Apsuvachacha
@tungabey
@Serdar14
@MESSİ06
@Royal King
@blaze to win
LİSTE BUDUR ARKADASLAR HER 5 DK DA EN AZ 4 MESAJ ATMAYAN CIKAR SAYGILAR HADİ GETİRELİM
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!