ok 4de gelırım by sagolVAR Reis devre arasında ne totemi olacak ki
Benim bu 5 dk yapma amacım takip etmeyen aktif almasın kendimin cok hakkı yendi böyle bu yüzden bu kuralı uygun gördüm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ok 4de gelırım by sagolVAR Reis devre arasında ne totemi olacak ki
Benim bu 5 dk yapma amacım takip etmeyen aktif almasın kendimin cok hakkı yendi böyle bu yüzden bu kuralı uygun gördüm
Teşekkürler dostum eline sağlık iyi listecisinVAR Reis devre arasında ne totemi olacak ki
Reis beni yazmamissinBurak16
Megastartarkan
Gomez
Dembele3538
Tolga27
JAMES
Amca
APSUVACHACHA
SERDAR14
Messi06
Royalking
KALAN LİSTE BU
Kanka gece gece iyi güldürdün he
Maçı izledim dep ful yedek umarım ikinci yarı asları alır garantiledi çünkü ama bakalımİşimiz zor.
Deplasman acilen as forvetlerini oyuna almalı.
Bou muhakkak girmeli.
Nasip.
Depin bi kaçtane iyi adamı kenarda devre basi onları sokarsa çok farklı olur 2. YariDepden gol gelirse guzel olur yoksa isimiz zor baya
Kanka gece gece iyi güldürdün he
GelirizBaşka maç var konu açacam da millet burada gelen olmaz ondan açmıyorum.
HİLTON BİZİ YANILTMAZ!İşimiz zor.
Deplasman acilen as forvetlerini oyuna almalı.
Bou muhakkak girmeli.
Nasip.
Kanka herkes burda iki takip zor olur at buraya ikisi birarada yaparızBaşka maç var konu açacam da millet burada gelen olmaz ondan açmıyorum.
Helal sana güzel oran yakaladın kanka ) bizim de sigara paramız çıksın bari @pardonelimkaydı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!