Kumar icinde kumar mı diyorsunYav gomez küçük düşünme az sana cikacak ben eminim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kumar icinde kumar mı diyorsunYav gomez küçük düşünme az sana cikacak ben eminim
Benim 50yi 52 istiyorum mumkunse 50 ye 50 alayimRİCA EDİCEĞİM
Ticaret adamısınBaba ödül iyi bölmeyin bak herşeye gider bu para?
Ben bolmeyelim diyorumMegastartarkan
Gomez
Dembele3538
Tolga27
Amca
APSUVACHACHA
SERDAR14
Messi06
Royalking
9 KİŞİ VAR 300 DAGITIM RİTME GÖRE 400 DEMİŞTİK
mUTU 400 DERSE BOLELİM DİYORUM BEN
Kişi başı 50Kesinlikle
ben sana 2 atarım bırak bölsünlerBenim 50yi 52 istiyorum mumkunse 50 ye 50 alayim
yapma ba ba yaBen bolmeyelim diyorum
İsmin listede yok kiBenim 50yi 52 istiyorum mumkunse 50 ye 50 alayim
Lan böl böl az önce 4 kişi de 3 kişi kazanacaktı ben kazanamadımBen bolmeyelim diyorum
o özel ellı alcakmış oyhle deidİsmin listede yok ki
Tabi 100 e 50 alirim giderim gece olmuş 5 şansım yüzde 50Kumar icinde kumar mı diyorsun
Hayir kanka ticaretle alakasi yok kimse sansina guvenmiyor öldüm uykusuzlukdan bana cikmazsa naip değilmiş deyip giderim ben hep boyle derimTicaret adamısın
Benim dedigim. Degil listecide karar veremez mutu karar verecek kardesimmessi hrıç herkes böl dıyor @Boyka01
Sen ona bi tane wild varmış de o anlarİsmin listede yok ki
baba senın hayat felsefen o olabılır ama bugün bizi idare et bu seferlik valla bak fener 10ç den 400 alacaktım şuan 10 lıra sıgara param yok yanlış anlama cogu adamda burada oyledır 45 50de iş görür bu seferlık he deHayir kanka ticaretle alakasi yok kimse sansina guvenmiyor öldüm uykusuzlukdan bana cikmazsa naip değilmiş deyip giderim ben hep boyle derim
50-50 nereler veriyo reisTabi 100 e 50 alirim giderim gece olmuş 5 şansım yüzde 50
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!