Dostum agir konusuyorsun bence uzatmayin23 yaşında olmana verelim o zaman bu yazdıklarını.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum agir konusuyorsun bence uzatmayin23 yaşında olmana verelim o zaman bu yazdıklarını.
bende 33 abiben 43 yaşındayım .
Harbiden miben 43 yaşındayım .
Anlık foto??Foto atiyim mi buraya
Yok la?Harbiden mi
Ne Yazmıştım Dostum Bu Egolu Konuşma Tavrı Nedir Senin Çapın Ne benimle böyle konuşuyon Çokmu Yüz verdim size
ülkece gerginiz ufak tefek kavgalar olabilir admin.ARKADAŞLAR NE OLURSA OLSUN BURDA TARTIŞMAYIN. BİR BİRİNİZİ KALBİNİ KIRMAYIN. BOŞ SEBEBLERDEN HEPİMİZ İNSANIZ KARDEŞİZ , DOSTUZ AMA ASLA VE ASLA BİR BİRİNİZE SAYGI DUYUN KONU TEKRAR AKTİFDİR. @mutu55 DAĞITIMINI YAPABİLİRSİN. ETKİNLİK İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİZ.
Suc bizde ama bunu adam sandik ** bunuj gibi daha cok var para dagitinca gotu kalkan adam ama herkes kendini belli etmeye basliyor zaman gectikceKanka cocuk la bu valla bak ?
Zaman herseyin ilaciymis valla.?Suc bizde ama bunu adam sandik ** bunuj gibi daha cok var para dagitinca gotu kalkan adam ama herkes kendini belli etmeye basliyor zaman gectikce
Degismeyen sadece bizler kaldik sanirimZaman herseyin ilaciymis valla.?
Degismeden birakip gidicez insallah benim az kaldi burdaki surem ?Degismeyen sadece bizler kaldik sanirim
** uni gelir birakirim diyroddum uninin tadi yok gene burdayiz gene burdayiz??Degismeden birakip gidicez insallah benim az kaldi burdaki surem ?
Bos zamanlarin gectigi yer ?** uni gelir birakirim diyroddum uninin tadi yok gene burdayiz gene burdayiz??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!