Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekiliş MUTU55 | DAĞITIM ( VOL 5 ) ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Girerken ayağımı da sürümedim her gittiğim yer felaket MKE maşallah dediğim 3 gün yaşıyor

mutu55

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ne Yazmıştım Dostum Bu Egolu Konuşma Tavrı Nedir Senin Çapın Ne benimle böyle konuşuyon Çokmu Yüz verdim size

Ben ve ego mu? Oha, daha neler. Egoyla işim olmaz. Daha 10 gün önce ego yapanları hayatımdan çıkardım. Sen çok yanlış tanıyor ya da algılıyorsun beni.

Admin

Administrator
ARKADAŞLAR NE OLURSA OLSUN BURDA TARTIŞMAYIN. BİR BİRİNİZİ KALBİNİ KIRMAYIN. BOŞ SEBEBLERDEN HEPİMİZ İNSANIZ KARDEŞİZ , DOSTUZ AMA ASLA VE ASLA BİR BİRİNİZE SAYGI DUYUN KONU TEKRAR AKTİFDİR. @mutu55 DAĞITIMINI YAPABİLİRSİN. ETKİNLİK İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ARKADAŞLAR NE OLURSA OLSUN BURDA TARTIŞMAYIN. BİR BİRİNİZİ KALBİNİ KIRMAYIN. BOŞ SEBEBLERDEN HEPİMİZ İNSANIZ KARDEŞİZ , DOSTUZ AMA ASLA VE ASLA BİR BİRİNİZE SAYGI DUYUN KONU TEKRAR AKTİFDİR. @mutu55 DAĞITIMINI YAPABİLİRSİN. ETKİNLİK İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİZ.
ülkece gerginiz ufak tefek kavgalar olabilir admin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap