Geliyorum dostum ?@EL MATADOR teIegram akanzi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geliyorum dostum ?@EL MATADOR teIegram akanzi
Öder burası ama ödemeleri yavaş@Rooster bu sıte 50 yatırım ıstıyor nasıl bılgın varmı
Sen yüzde yüz multisin yada sana dağıtımlarda vahiy iniyor sadece o anlarda buradasininsanız kardeşim tane tane anlatıyorum sakin sakin adam nuh diyor peygamber demiyor bizde anladıgı dilden anlatıyoruz mecbur
Olan fakir fukaraya oluyor bu kış çok zor geçecek. Allah bu memleketi bu vatan haini hırsız iktidardan kurtarsin. Yorumsuz artik yasadiklarimizBeyler o değilde havalar ne soğudu mke ya valla dışarda olanların yardımcısı olsun Rabbim sigara içmeye çıktım bı anda içimden geldi bu ne soğuk yav
Buralar karisir birazdanVites 5 te
Valla tek duamız o yönde dost göreceğiz umarım o günleriOlan fakir fukaraya oluyor bu kış çok zor geçecek. Allah bu memleketi bu vatan haini hırsız iktidardan kurtarsin. Yorumsuz artik yasadiklarimiz
birader multi felan anlamam forum neyine takip ediyordum bir etkinlikte burası cıktı üye oldum 1 tane ödül kzanmadım 2 kez yada 3 kez tebrikler yazmışımdır çogu zaman listede bile yoktum yaşadıgın kafayı merak ediyormSen yüzde yüz multisin yada sana dağıtımlarda vahiy iniyor sadece o anlarda buradasin
Dur reis ne kilidi kavga izliyoduk yaÖdüller gönderildi. Kilit vurabiliriz. @Rooster
cokmu yavs kanka 2,3 saat falanmıÖder burası ama ödemeleri yavaş
Parimatch sağlam reis@Rooster bu sıte 50 yatırım ıstıyor nasıl bılgın varmı
tesekkurlerParimatch sağlam reis
Aynen gece çekimini sor bide olmayabilircokmu yavs kanka 2,3 saat falanmı
@mutu55 vol3 geceden gelirse wild ayır uğrarım belki bol şans
Sabırsız olduğun tahmininden belli benim gibi ahahah 12 saat bile bekleyebilirsincokmu yavs kanka 2,3 saat falanmı
birader multi felan anlamam forum neyine takip ediyordum bir etkinlikte burası cıktı üye oldum 1 tane ödül kzanmadım 2 kez yada 3 kez tebrikler yazmışımdır çogu zaman listede bile yoktum yaşadıgın kafayı merak ediyorm
Kadir dayının kuponunu yaktın 2 gol daha atamadin ???Dur reis ne kilidi kavga izliyoduk ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!