Harbi bende merak ettim de bilindik biri çıkacak dasak geçecek benle soramadım o yüzden puahahah?Tebrikler hocam bu resimdeki kim ya?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Harbi bende merak ettim de bilindik biri çıkacak dasak geçecek benle soramadım o yüzden puahahah?Tebrikler hocam bu resimdeki kim ya?
reis 500 yorum olmuyor hergün birton yorum atıyoruz 3tür kaçırıcaz kaldır yorum şartını bu arada tebriklerHerkese iyi geceler.
Kazandık, yine paylaşalım.
Çünkü hayat paylaşınca güzel.
2 kişiye 50'şer TL.
Kazanan arkadaşlar, etkinlik açıp diğer üyeler için kazanma fırsatı yaratırsa sevinirim.
Minimum 500 mesaj + TC onayı.
Son beğeni 00.00
Ekli dosyayı görüntüle 6413
Tebrikler hocam bu resimdeki kim ya?
reis 500 yorum olmuyor hergün birton yorum atıyoruz 3tür kaçırıcaz kaldır yorum şartını bu arada tebrikler
Kazancın daim olsunHerkese iyi geceler.
Kazandık, yine paylaşalım.
Çünkü hayat paylaşınca güzel.
2 kişiye 50'şer TL.
Kazanan arkadaşlar, etkinlik açıp diğer üyeler için kazanma fırsatı yaratırsa sevinirim.
Minimum 500 mesaj + TC onayı.
Son beğeni 00.00
Ekli dosyayı görüntüle 6413
reis 500 yorum olmuyor hergün birton yorum atıyoruz 3tür kaçırıcaz kaldır yorum şartını bu arada tebrikler
Kanka sohbet muhabbettede gel olur takılın biraz forumdareis 500 yorum olmuyor hergün birton yorum atıyoruz 3tür kaçırıcaz kaldır yorum şartını bu arada tebrikler
güzel kardeşim ben şunu anlamıyorum forumda senin hakında tek kelime etmememe ragmen direk adamla konuuyorum herkes salça oluyor le havleKardeşim 75 mesajın var bir ton yorum atıyoruz diyorsun enteresan harbiden.
?güzel kardeşim ben şunu anlamıyorum forumda senin hakında tek kelime etmememe ragmen direk adamla konuuyorum herkes salça oluyor le havle
Herşeye muhalefet olmayı seven çok hocam burdagüzel kardeşim ben şunu anlamıyorum forumda senin hakında tek kelime etmememe ragmen direk adamla konuuyorum herkes salça oluyor le havle
vallahi hocam kimseye laf ettigimiz yoksa kazananı bile ayrı tebrik ediyorum ulan birşey yazıyoruz paylaşım yapan adama sadece onun dışında herkes zıplıyor para gözlerini döndürmüşHerşeye muhalefet olmayı seven çok hocam burda
güzel kardeşim ben şunu anlamıyorum forumda senin hakında tek kelime etmememe ragmen direk adamla konuuyorum herkes salça oluyor le havle
Tanıdık geliyordu zaten cikaramadimOscar Tabarez.
estagfurllah kardeşimde hoş olmuyor yani Allaha emanetTamam abi bir daha yapmam kb.
estagfurllah kardeşimde hoş olmuyor yani Allaha emanet
Geçen ki gibi güvendiğin basket maçı var mı söylede tersini oynayalımgüzel kardeşim ben şunu anlamıyorum forumda senin hakında tek kelime etmememe ragmen direk adamla konuuyorum herkes salça oluyor le havle
?Herşeye muhalefet olmayı seven çok hocam burda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!