İşallahhhh vermez????Dur önce arkadastan isteyeyim ayarlayamazsam tefo kadircana basvururuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İşallahhhh vermez????Dur önce arkadastan isteyeyim ayarlayamazsam tefo kadircana basvururuz
Kefil bul ???
Payfix yolla?Dur önce arkadastan isteyeyim ayarlayamazsam tefo kadircana basvururuz
Kaç kat vurdunPayfix yolla?
Kaandırdım?????Kaç kat vurdun
Buda yedi numaramı bu 1 @eydolu4731 2 cok saflar???DM de kapalı senin özel dayı mı oldun eski bi konuşmadan attım
Saf değil insanlara olan güven ama her insana değil tabiki ...??Buda yedi numaramı bu 1 @eydolu4731 2 cok saflar???
YollamıyorumPayfix yolla?
Yolla farketmez???Yollamıyorum
Aboooooo kandirdin mi bizi sabah sabahBuda yedi numaramı bu 1 @eydolu4731 2 cok saflar???
Salaksınız???Aboooooo kandirdin mi bizi sabah sabah
Al sana ozaman bi meto gülüşüSalaksınız???
@kadircan4747 ödülum ışık hızında gelmiştir kesene bereketSalaksınız???
Bana jet hızında geldi ??@kadircan4747 ödülum ışık hızında gelmiştir kesene bereket
Sen 200 at haftaya 300 sende dayıMezarcısın sakat adamsın ????????
Dayiyi bi çözemedim herzaman su yok diyor sağ gösterip sol vuruyorBana jet hızında geldi ??
Sıcak su vanası vardır kombinin altında açık olmayabilirYa dostlar konu disi da bu kombi sicak su ayari nasil yapiliyor ya su isinmiyor da bilen var mi bu işleri?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!