Az sonra ?Derhal 50-50 alıyorsun kazanıp bana para atıyorsun ? @EL MATADOR
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Az sonra ?Derhal 50-50 alıyorsun kazanıp bana para atıyorsun ? @EL MATADOR
Bana rol değil para lazım ??50+50 rolll gelir az sonra
Beklemedeyiz o zaman patron gonder gelsin ?50+50 rolll gelir az sonra
Sana yaprak lazım????Bana rol değil para lazım ??
Dağıttıyorsun be ya heryere bize gelince yok zaten kapcuk ağızlı ???Ulan ne güldüm paramda yokki sana atayım?
Reklamlardan sonraAz sonra ?
Yaprak sarması ha yanlış anlama???Sana yaprak lazım????
Bendende bir adet damarlı yaprak sarması ????? yaprağın damarları oluyor ya hani ???Yaprak sarması ha yanlış anlama???
Kıcına sok????Bendende bir adet damarlı yaprak sarması ????? yaprağın damarları oluyor ya hani ???
Neyse iyi güldüm sayende hee ?? seviliyorsunKupon yapacaktım unuttum *** ?
Sen sevilmiyon paramı ver seveyim???Neyse iyi güldüm sayende hee ?? seviliyorsun
Bol şans sapla liste alındı . Takip şart takip etmeyen liste den çıkarKupon yapacaktım unuttum *** ?
Verek kelp eş kult hake kelp dövverni inte kul teadi sesin dio???Bol şans sapla liste alındı . Takip şart takip etmeyen liste den çıkar
Bir adet yırtık boxer var istiyorsan 1 TL eder ???Sen sevilmiyon paramı ver seveyim???
Yolla ?Bir adet yırtık boxer var istiyorsan 1 TL eder ???
Ben adamın donu nu alırım diyince boşa demiom???Bir adet yırtık boxer var istiyorsan 1 TL eder ???
Ğalli enik tarağuVerek kelp eş kult hake kelp dövverni inte kul teadi sesin dio???
34 dk önce aktifmis gelir şimdi@EL MATADOR ödül gönderildi.
@Willy Solomon sen dün gece nba ile sabahlıyordun. Akşama doğru anca gelirsin sanırım.
Herkese bol şans
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!