Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
cok şükür ya iyiyim oldurmeyen allah oldurmez kanka bisi olmazıyı degılız surunuyoz olmedık daga ama oluden beterız iste sen nasılsın
allah iyilik versin kankaŞükür halimize
allah standarttan ayirmasin kankaStandart..
Hizlandirayim istersen kanka ?Bi 7 8 dk veriyorum mevzunun cukkaya dönmesi bu kadar sürer sanırım
oyle olursa konuya kilit vurdurcam ?Bi 7 8 dk veriyorum mevzunun cukkaya dönmesi bu kadar sürer sanırım
NassınHizlandirayim istersen kanka ?
aman aga napiyon benim konum o meselelerin yeri degil@TÖMBELEKÇİ gel yanlış hatırladını söyle
En üste senin ki vardı mevzu kavga çıkarmak değil zaten gelsin insan gibi yanlış hatırladım desin iftirayı kaldırsın sonra muhabbet edecek değilimaman aga napiyon benim konum o meselelerin yeri degil
NoluoEn üste senin ki vardı mevzu kavga çıkarmak değil zaten gelsin insan gibi yanlış hatırladım desin iftirayı kaldırsın sonra muhabbet edecek değilim
Aleyküm selam durumlar kötü moraller sıfır payfıx atmamı ısteyen dm atabılır ?her konuda para pul cukka vs vs bi hal hatir sorayim dedim gerci kimse gelmez de sansimi deniyem dedim
DipNot : Konu cukkasiz.
o mevzu uzar aga zaten onla aram yok muroya soz verdim forma bile 1 haftadir fazla girmiyorum zaten o yuzden dedimEn üste senin ki vardı mevzu kavga çıkarmak değil zaten gelsin insan gibi yanlış hatırladım desin iftirayı kaldırsın sonra muhabbet edecek değilim
yazlikta para yedirdigin ruslardan iste kankaAleyküm selam durumlar kötü moraller sıfır payfıx atmamı ısteyen dm atabılır ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!