Beyler bu marsbahıs ilk cekımde belge ıstıyomu kod verdıler bana arkadasın adına uye oldum aldık da kazanc olursa kımlık ıstermı acep
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
YokBeyler bu marsbahıs ilk cekımde belge ıstıyomu kod verdıler bana arkadasın adına uye oldum aldık da kazanc olursa kımlık ıstermı acep
Ama belge onayda kımlık on yuzu yazıyor bonusu gırdıkden sonra
Artist mi oldun lenneyse beyler gorusuruz ben biraz yatayim aksam 12 de dizi cekimim var ordan da sabah 6 da ise gidicem redo istirahat ederke
ya sorma blu tv de oynayacak yakinda 1.bolumde oynicam zifir diye bir dizi dayiArtist mi oldun len
Ben bi ara 10 tl aldim 600kusur cektim bi zik istemedilerAma belge onayda kımlık on yuzu yazıyor bonusu gırdıkden sonra
Artist arkadasim oldu??ya sorma blu tv de oynayacak yakinda 1.bolumde oynicam zifir diye bir dizi dayi
yandan artist onden amele mkeArtist arkadasim oldu??
Anladım hadı ıns dayı cekerız ınsBen bi ara 10 tl aldim 600kusur cektim bi zik istemediler
@GAMBLER borcunu verSuna sole borcunu versin
Helalll durzu 2 yildir sallio beni??@GAMBLER borcunu ver
Beyler bu marsbahıs ilk cekımde belge ıstıyomu kod verdıler bana arkadasın adına uye oldum aldık da kazanc olursa kımlık ıstermı acep
Çok doluyum@tungabey başladın yine kızgın surat atmaya.
Furuldukkkk MKE@Samurai1 neredesin vura vura doymadın mj
Muhakkak.Furuldukkkk MKE
istiyor kankaBeyler bu marsbahıs ilk cekımde belge ıstıyomu kod verdıler bana arkadasın adına uye oldum aldık da kazanc olursa kımlık ıstermı acep
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!