Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Nba'de Öne Çıkanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
arkadaşlar cleveland maçı 1.91 portland 1.7 güzel bir analiz paylaşımıydı cleveland alıp kazananlara tebrikler rahat geldi portlandı maçı 107 sayıda kaldı son top girse wonluyordu ki inanılma derecede boş şut kaçırdılar keyifliydi

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aga 300 tl zarar ettik senin yüzünden zararimi karşıla pls
birincisi sizin sürekli degişik tavırlarınızdan bıktım 2.si oynamadıgını yorumuma gösterdigin tepkiden anlamamak ahmaklık olur 3.sü analiz dedim ki dmden 2 kişi düşük baremlerden alıp kazandıklarını belirtti gecegece keyfimizi kaçırma hocam

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
birincisi sizin sürekli degişik tavırlarınızdan bıktım 2.si oynamadıgını yorumuma gösterdigin tepkiden anlamamak ahmaklık olur 3.sü analiz dedim ki dmden 2 kişi düşük baremlerden alıp kazandıklarını belirtti gecegece keyfimizi kaçırma hocam
Alanları Ss Atabilirmisin ?

Scofield

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Takma hocam burası böyle laubali insanlarla dolu @Muric81 seni konu dışında tutarak söylüyorum bunu yanlış anlama kardeşim

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hocam cok agresifsiniz yuklu kaybettiniz sizde sanırım o zmn canın sağolsun benimki?

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Burada maalesef @Berlin e katılıyorum benim bildiğim port maçında en düşük barem 109 idi daha düşüğünü kim almış görmek isterim

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaşlar dmden yazan kardeşlerim için kırmadan 1 tahmin bırakıp çıkıcam oran ortalama olarak sitelerde 1.79 1.81 civarı phi-portland 21.25 üst degerlendirilebilir durumda bol şans iyi geceler

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaşlar dmden yazan kardeşlerim için kırmadan 1 tahmin bırakıp çıkıcam oran ortalama olarak sitelerde 1.79 1.81 civarı phi-portland 21.25 üst degerlendirilebilir durumda bol şans iyi geceler
800 attik zarar cikar inşallah bu sefer

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
5.50 saniye 34 sayı çıktı %99 geldi 1-2 sayı düşük baremden 3 maçı alanlar 3te3 düz verdigim gibi alanlar 3te2 yaptı ortalama oranla 1.80 bandıydı kaanan kardeşlerime tebrikler 5.30 da ki maça analiz yapacagım kadroları bekliyorum güle güle harcayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap