Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Nba'de Öne Çıkanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
5.30a kadar olan sürede inanılamz tempolu bir maç var tam bir şutör düellosuna dönmüş vaziyette Bradley Beal ile YOung alev alev şuan 2.yarı 229.5 üst 1.73 üst orandan alınır degerlendirmek isteyen degerlendirebilir

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sana Acı bi gerçek söliyim kimse değerlendirmiyo kardeşim
degerlendiren 2 kişi var hali hazırda ki kimse degerlendirmese bile adam gelse o maçı 2 3 4 baremden aşagı alsa kazansa kardır sana bulaşmıyorum tanımam etmem yorum yazmazsan benim postlarımda sevinirim kardeşim hayırlı geceler @Rooster hocam bu Berlin deen arkadaş her mesajında igneleyip tahrik ediyor agzımı bozmak istemiyorum ilgilenirsen sevinirim

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
degerlendiren 2 kişi var hali hazırda ki kimse degerlendirmese bile adam gelse o maçı 2 3 4 baremden aşagı alsa kazansa kardır sana bulaşmıyorum tanımam etmem yorum yazmazsan benim postlarımda sevinirim kardeşim hayırlı geceler @Rooster hocam bu Berlin deen arkadaş her mesajında igneleyip tahrik ediyor agzımı bozmak istemiyorum ilgilenirsen sevinirim
Bilader o değerlendiren 2 arkadaş kim İsim ver yalan sölüyosun yalanı sevmem

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
birader birincisi arkadaş geldi yazdı yorumlara güzel içerik teşekkürler diye digeri dembele 3.sü sen bana gerçek ismini soyismini versene
Dembele Roll takip ediyo parası yok nasıl değerlendircek Ayriyeten Beni tacizmi ediceksin ad soyad istiyosun sapıkmısın sen

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@dembele3538 hocam bu berlin denen veledi al başımdan tanıyorsun galiba benim gerçek anlamda kim oldugumu bilmiyor efendiligimi bozmuyorum sıkıntı yaşamayalım senden ric ediyorum @Rooster hocam sende şu berlin denen arkadaşı al başımızdan

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@dembele3538 hocam bu berlin denen veledi al başımdan tanıyorsun galiba benim gerçek anlamda kim oldugumu bilmiyor efendiligimi bozmuyorum sıkıntı yaşamayalım senden ric ediyorum @Rooster hocam sende şu berlin denen arkadaşı al başımızdan
Dostum adam reşit birey al başımdan felan ayıp oluyor adama 2 nizde birbirinizi alıntılamayin olsun bitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap