Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ole olsunOdul geldi .dayi askolsu. Halimi bilmiyonmu haftalar sonra bisey geldi .?
Dayi ne oldu anlamadim .lazimsa yollayim hemen paparani at .senden kiymetlimiOle olsun
Sacmalama@kadircan4747 @Vortex @muhsinovi @Cesaret @Apsuvachacha @necdet35 ulan ayıp be hicmim degerimiz yok 5 nizinde bahanesi olacağına inanmıyorum değerimiz yokmuş ?
moses noldu@kadircan4747 @Vortex @muhsinovi @Cesaret @Apsuvachacha @necdet35 ulan ayıp be hicmim degerimiz yok 5 nizinde bahanesi olacağına inanmıyorum değerimiz yokmuş ?
ben yazdığımda adam listeyi atmıştı yavrum kontrol edebilirsin 22de değil 21 45 de katılım bitti yazmıs@kadircan4747 @Vortex @muhsinovi @Cesaret @Apsuvachacha @necdet35 ulan ayıp be hicmim degerimiz yok 5 nizinde bahanesi olacağına inanmıyorum değerimiz yokmuş ?
begendim geçtim derdim büyük kanka@kadircan4747 @Vortex @muhsinovi @Cesaret @Apsuvachacha @necdet35 ulan ayıp be hicmim degerimiz yok 5 nizinde bahanesi olacağına inanmıyorum değerimiz yokmuş ?
Mosese bi 15 ateşle kankamoses noldu
Kesene bereketMUHSİNOVİ DOĞRU SÖYLÜYOR BAKTIM GELEN OLMADI 21.45 TE BİTİRDİM
Nie sitem edio anlamadimben yazdığımda adam listeyi atmıştı yavrum kontrol edebilirsin 22de değil 21 45 de katılım bitti yazmıs
La sana soz haftaya seni kariya goturecem aha herkes sahit
Bide bana liste dionBEYLER DEVAM EDECEZ ÇEKİLİŞE YA KALP KIRMAYIN 12DE BURDA OLUN YETER
@kadircan4747 @Vortex @muhsinovi @Cesaret @Apsuvachacha @necdet35 ulan ayıp be hicmim degerimiz yok 5 nizinde bahanesi olacağına inanmıyorum değerimiz yokmuş ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!