Baskasida yanlis anlayacak dayi hic kactigimi gordunmu gun saat şasmam bilirsin . Hele gelsin dayim.Kaçma paramı ver pala?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Baskasida yanlis anlayacak dayi hic kactigimi gordunmu gun saat şasmam bilirsin . Hele gelsin dayim.Kaçma paramı ver pala?
Orjinal al saglam gitsin ?Ya simdi ayni sey dgl demek istedgm bos ver ama az cok anliyosun paran vardir vermissindr ama cakma bi mont alcaz 350 400 tl cok fazla mk kazak olmus 140 150 tl bu ne mk
Yok kurban karpuzdan da fantazi cikabilir bana gore degil .sonra kavun filan derken boka sarar .Dur usta daha karpuz kesecektik
Salak şey???Palantisemi pala diyon bende @Palaa yi saniom ?
Kanka ne kadar saglam olursa olsun en fazla 2sene bilemedin 3 sene giyersin omrum boyunca ayni montu giycek halim ykOrjinal al saglam gitsin ?
Hata sende pala diyince palantis ne alaka ?Salak şey???
Orasi oyle ama cakma aldigin montunda heryerinden dikisleri aciliyorKanka ne kadar saglam olursa olsun en fazla 2sene bilemedin 3 sene giyersin omrum boyunca ayni montu giycek halim yk
Anlayan anlıo?Hata sende pala diyince palantis ne alaka ?
Mk dogalgaz saatinin arkasina gece miknatis yapistrcam sabah cikarcam artk yapcak hic bise yok yolsuzluksa yolsuzluk mk
Tefocan ne alaka meselaAnlayan anlıo?
Aga samsundayim ben hep olsa eksi 2 yi gorur ?Çakma alma faydasını görmezsin.
1 ciye domatesİlk begenen 3 kisiye sürpriz beyler
Sayın AdminimŞimdi *** gibi gez parasız?
La gecen hafta karsıdaydım bu e5 üstünde optimum mu be var bilion orayıHata sende pala diyince palantis ne alaka ?
O ise yaramıyor saatin içine bal dökmen lazım içini açıpMk dogalgaz saatinin arkasina gece miknatis yapistrcam sabah cikarcam artk yapcak hic bise yok yolsuzluksa yolsuzluk mk
Kaybol?Sayın Adminim
Tüh be yetisemedik galibaİlk begenen 3 kisiye sürpriz beyler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!