Bekle yapacam biselerAcuk ğara at
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bekle yapacam biselerAcuk ğara at
Bi yemek yiyimAcuk ğara at
Dayi bugun odul alabilecem mi sendenYasar ospunun tovbesi kerhane kapisinin onunden gecene kadar dir
Bakacaz zaten bi almayan sensin bide ben?Dayi bugun odul alabilecem mi senden
Az musadedayı boşa sıkmaz şimdi hemen birine roll sözü verir roll yaptırır
Bekliyorum dayiiiiii zaba kadarBakacaz zaten bi almayan sensin bide ben?
Bi durunda yemek yiyimBekliyorum dayiiiiii zaba kadar
Afiyet bal seker olsunBi durunda yemek yiyim
Abdestlıydım ossurdum dayı bozulmus mudur ama ossurdugumdan haberım olmadıOnce abdest al?
Onu bu muhtereme soracan olm @Samurai1Abdestlıydım ossurdum dayı bozulmus mudur ama ossurdugumdan haberım olmadı
Dayı'nın ruhu genç Coş bakalımCosacaz
Yeğenin olabilir miyimDayı'nın ruhu genç Coş bakalım
Ossuuruk profesörümuyum MKE nerden bilemOnu bu muhtereme soracan olm @Samurai1
@moses var yigen senide kabul ederse ol tabiYeğenin olabilir miyim
Yok emmi dini konuları sana sormak lazım diye şeyettimOssuuruk profesörümuyum MKE nerden bilem
Aynen banada oyle harc parası yurt parasi kurus para yok ne ****** yiyeceksek oyle olacak vakalar artacak ayni sekilde kapatacakOkullari kesin açıyorlarmis *** 2k para lazım eylul sonuna kadar 1 ay sonrada kapatacaklar sadece seyret kanka
Ahhahahhahahahajha ???????Ossuuruk profesörümuyum MKE nerden bilem
4 hafta hakkımız varya kullanmayı düşünüyorum Valla kanka ben 1 ay sonra kapatırlar diye zaten 60 kredim kalmış 8 9 ders için okula gidemem o masrafı yapamam Valla hocalara yalvaracam artıkAynen banada oyle harc parası yurt parasi kurus para yok ne ****** yiyeceksek oyle olacak vakalar artacak ayni sekilde kapatacak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!