Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sıkıntı yok dost insanlık haliOnu kacirdik lakin zaten cikmamis ona
cevap ver loOnu kacirdik lakin zaten cikmamis ona
Verebilir yahu yalan demedim öylesine güldüm tepkimen artar kötü mü@BMW la niye gülüyorsun valla gördüm ben böyle bir yazı bjk maçı 2.5 alt biterse bütün üyelerimize 20 frebet diye
La bırak tepkimeyi siteyi bulalımVerebilir yahu yalan demedim öylesine güldüm tepkimen artar kötü mü
Hah şimdi aklıma geldi bu forumda ki sponsor sitelerden biri roks olabilir hücum roks a ???Verebilir yahu yalan demedim öylesine güldüm tepkimen artar kötü mü
Tungabey bulacam diyordu sen 2.5 alt tercih yaptinmiLa bırak tepkimeyi siteyi bulalım
La yok tercih değil maç 2.5 alt biterse bütün üyelere eklenecek diye konu açmıştı KaanTungabey bulacam diyordu sen 2.5 alt tercih yaptinmi
Sordum bilen yok @eydolu4731Tungabey bulacam diyordu sen 2.5 alt tercih yaptinmi
1-2 oldu dost boşuna arama Trabzon attıLa yok tercih değil maç 2.5 alt biterse bütün üyelere eklenecek diye konu açmıştı Kaan
O gole sokam ???1-2 oldu dost boşuna arama Trabzon attı
Onu kacirdik lakin zaten cikmamis ona
Halledecez dur knka az sonda senin
Tüh be gitti desene1-2 oldu dost boşuna arama Trabzon attı
Bende papara yok ki reis ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!