Muri cekim yapacaz 50 yolla 80 atim geri kirve50 tl isticek ?cekim için varsa yolla?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Muri cekim yapacaz 50 yolla 80 atim geri kirve50 tl isticek ?cekim için varsa yolla?
Bu ara formda avdator ama astana da ters takim gelme ihtimali yuksek
Gomez dun işini haletcem dedi ya 7 k cekmisMuri cekim yapacaz 50 yolla 80 atim geri kirve
Varmı la 50 tl?Bu ara formda avdator ama astana da ters takim gelme ihtimali yuksek
Bırak lo kolpacı o?Gomez dun işini haletcem dedi ya 7 k cekmis
Halledecem dedi yazmiyor ki geceden beri kayip halleder de parayi bitirmeden gelirse tabi ?Gomez dun işini haletcem dedi ya 7 k cekmis
Bi dağıtımını görmedim bide bize laf atıyor mk?Bırak lo kolpacı o?
Ona pek güven me sağı solu belli olmaz?Halledecem dedi yazmiyor ki geceden beri kayip halleder de parayi bitirmeden gelirse tabi ?
Halledecek adam şimdiye kdr halletmiş ti dostumHalledecem dedi yazmiyor ki geceden beri kayip halleder de parayi bitirmeden gelirse tabi ?
La ben diosam doğrudur kolpacı o?Halledecek adam şimdiye kdr halletmiş ti dostum
AynenHalledecek adam şimdiye kdr halletmiş ti dostum
Hala a t m gidecek 6 ay oldu?Halledecek adam şimdiye kdr halletmiş ti dostum
Bi kolpacıda bu?
Uyu babam uyuHerkese iyi günler ben yatayım yoksa uyanamayan macA
Herkese iyi günler ben yatayım yoksa uyanamayan macA
Tatlı rüyalar askoHerkese iyi günler ben yatayım yoksa uyanamayan macA
?Bi kolpacıda bu?
İyi uykularHerkese iyi günler ben yatayım yoksa uyanamayan macA
Biride bu?İyi uykular
Liste alirim mac esnasında ?Herkese iyi günler ben yatayım yoksa uyanamayan macA
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!