Ya Bi kuponun devam ederken kupon yapma seyiAntives be olm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ya Bi kuponun devam ederken kupon yapma seyiAntives be olm
Teşekkürler dostum@EL MATADOR paran gelince 27 dembele ye at geri kalanı bana at
La ben almıom site alıo?Vay mk benim haracim nerde
O ne mk ilk duydumYa Bi kuponun devam ederken kupon yapma seyi
Tamam kanka eyv sağolasın@EL MATADOR paran gelince 27 dembele ye at geri kalanı bana at
Uzatmayın para bulun misafirm gelecek param yokO ne mk ilk duydum
Dayı evde yok numarası yap ???Uzatmayın para bulun misafirm gelecek param yok
Dayı saat 10 da misafir gelecek pasta diyon Bi çay Bi peynir neyine yetmiyor bide simit al tmm isteUzatmayın para bulun misafirm gelecek param yok
Dostum tekrardan kesene bereket olsunEe neki bu
Lan öküz varmı sorsanaDayı saat 10 da misafir gelecek pasta diyon Bi çay Bi peynir neyine yetmiyor bide simit al tmm iste
Yakışmaz ?Dayı evde yok numarası yap ???
Kupon devam ederken bonus veriyo miktara göre oynayabiliyor bana 130 tl verdiler kupon yattı eğer tutarsa bu kupon kesecekler eğer tutsaydı bu kuponda tutarsa o tutan kuponun parasinida alacaktım eğer verdikleri bonus kuponu tutup asıl kupon yatarsa kupon iptal olcaktiEe neki bu
Ne dion len?Kupon devam ederken bonus veriyo miktara göre oynayabiliyor bana 130 tl verdiler kupon yattı eğer tutarsa bu kupon kesecekler eğer tutsaydı bu kuponda tutarsa o tutan kuponun parasinida alacaktım eğer verdikleri bonus kuponu tutup asıl kupon yatarsa kupon iptal olcakti
Al tekke ver külah?Kupon devam ederken bonus veriyo miktara göre oynayabiliyor bana 130 tl verdiler kupon yattı eğer tutarsa bu kupon kesecekler eğer tutsaydı bu kuponda tutarsa o tutan kuponun parasinida alacaktım eğer verdikleri bonus kuponu tutup asıl kupon yatarsa kupon iptal olcakti
Yok yapacan inşallah@Muric81 yoksa 180 ni 500 600 yapamadın mi hala
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!