36.5 olan riskli gelir umarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok la mk nw takibiKnk takip şart mi
3 oran bulur 100 çeker biz burda gırgır yapıyoruz sen karismasanKardes birşeyi de beğen tek maça atsa 70 gelecek nasıl çeksin adam
Ok3 oran bulur 100 çeker biz burda gırgır yapıyoruz sen karismasan
Takip şart?Yok la mk nw takibi
Knk kupon gelirse dayıya at sende fayfixsi vardır benim kupon gelirse akşam bireyler yaparız hiç uyumadım maça kalkamsmYok la mk nw takibi
Kotu gidiyoruz knka yatcak gibiKnk kupon gelirse dayıya at sende fayfixsi vardır benim kupon gelirse akşam bireyler yaparız hiç uyumadım maça kalkamsm
2 saattir aynı şey defol artık?Knk kupon gelirse dayıya at sende fayfixsi vardır benim kupon gelirse akşam bireyler yaparız hiç uyumadım maça kalkamsm
Bol şans la abbas kacar?Kotu gidiyoruz knka yatcak gibi
Dayı napiyim sohbet guzel2 saattir aynı şey defol artık?
Git sağı solu temizleBol şans la abbas kacar?
Bu nedir yav çorap değiştirir gibi rütbe değişiyor ?????Bol şans la abbas kacar?
Sıradaki teneke üye ????Bu nedir yav çorap değiştirir gibi rütbe değişiyor ?????
Çıktı o kesin adamın keyfi yerinde . Yürüyen ATM ile buluşacak adam birazdan ???Sıradaki teneke üye ????
???? Akşam dağıtım var o zamanÇıktı o kesin adamın keyfi yerinde . Yürüyen ATM ile buluşacak adam birazdan ???
Vallahi o kadarina birşey diyemem ...olabilir de olmayabilir de ...???? Akşam dağıtım var o zaman
Bende yeni kalktım bir elimi yüzümü yikayam da bir kahve içeyim kendime geleyim???? Akşam dağıtım var o zaman
Olmazsa bannnnVallahi o kadarina birşey diyemem ...olabilir de olmayabilir de ...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!