Abowwww sormaaaa ? 1 kız 1 erkek evladımız olur?O kadar cukka ya ne kadar küfür lazim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abowwww sormaaaa ? 1 kız 1 erkek evladımız olur?O kadar cukka ya ne kadar küfür lazim
Bu sözler hiç yabancı değil ?Beyler geçen para 2 bini karta atiyom geri kalanı bascam burda olanlara dağıtım yapilcak
At kapat kartin borcunu snra snra kaliyo knkBeyler geçen para 2 bini karta atiyom geri kalanı bascam burda olanlara dağıtım yapilcak
Aynen öyle oldu knk zor geldi dedim ama son topa kalır diyeTebrikler @Alponzo12 zor oldu ama oldu?
BurdayizBeyler geçen para 2 bini karta atiyom geri kalanı bascam burda olanlara dağıtım yapilcak Ekli dosyayı görüntüle 7542
HgBurdayiz
Burdayız dostBeyler geçen para 2 bini karta atiyom geri kalanı bascam burda olanlara dağıtım yapilcak Ekli dosyayı görüntüle 7542
Acaba corumlumusun?Burdayiz
Basket senin işin ?Aynen öyle oldu knk zor geldi dedim ama son topa kalır diye
La mami ben gidiom bura sana emanet?Basket senin işin ?
Burdayız kankBeyler geçen para 2 bini karta atiyom geri kalanı bascam burda olanlara dağıtım yapilcak Ekli dosyayı görüntüle 7542
Nere laLa mami ben gidiom bura sana emanet?
Para bulmam lazımNere la
Senin paraynan işin nekiPara bulmam lazım
Gelsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!