Valla palaya verdim dönecem dedi ortada yok olsaydı atardım sanada?benim temiz 13 tl verdi spin aynı oyunda devam ettim 178 olarak kaldı bahane uretemwzler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla palaya verdim dönecem dedi ortada yok olsaydı atardım sanada?benim temiz 13 tl verdi spin aynı oyunda devam ettim 178 olarak kaldı bahane uretemwzler
Yarın bakarız hal caresinebenim temiz 13 tl verdi spin aynı oyunda devam ettim 178 olarak kaldı bahane uretemwzler
dusunmen yeter saol varol dostum dembele saolsun yardımcı olacakValla palaya verdim dönecem dedi ortada yok olsaydı atardım sanada?
Dostum derken?dusunmen yeter saol varol dostum dembele saolsun yardımcı olacak
Dümbele dediğin bizim ziya yani???dusunmen yeter saol varol dostum dembele saolsun yardımcı olacak
ÇalmışlarYaptık spin yok
Burayı karıştırma bari????Çalmışlar
Aycaaaa a mina basarım aycaaaCanlıya bağlandım ama cevap vermiyor Ayça
Bendede ayça bağlı şuan cevap vermiyo **Canlıya bağlandım ama cevap vermiyor Ayça
Frebet ne olduAycaaaa a mina basarım aycaaa
Bağlandı eklencek dedi çekti gitti veda bile edemedimBendede ayça bağlı şuan cevap vermiyo **
Aynisini bana yaptı.Sms doğrulama yaptıysan otomatik ekleniyormuş belirli bir süre sonra@Willy Solomon Cevap verdi eklemeden suratıma kapado orospu
Benim önceden yapılıydı eklemez o zamanAynisini bana yaptı.Sms doğrulama yaptıysan otomatik ekleniyormuş belirli bir süre sonra
Geçenlerde yine freepsin vardı onu alamayan 3-4 kişiye eklenmiş alanlara eklenmemiş şansa biraz daBenim önceden yapılıydı eklemez o zaman
Cevap vermiyor mk Asumani@Willy Solomon Cevap verdi eklemeden suratıma kapado orospu
Eklendi banaBenim önceden yapılıydı eklemez o zaman
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!