86 70
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
27/8 kişi başı 3 TLBende garibanın evde 8 kişi bu parayı bekliyoz
Moruk benim arabam yok motorum yok sokaktaydim yagmur camur heryer eve geldim arkadasimda kalıyorum hanimi direk kiyafet çıkar duşa gir cik batirma ortalığı dedi anladinmi zaten misafir gibiyim burda bide kafama göre hareket edemiyorum anladinmiOburlerine ayıp olur
Yumurtanın tanesi 1.5 TL kişi başı 2 ser yumurta ekmeğe para yetmiyo27/8 kişi başı 3 TL
Ağa tehtide bak katilmasan kimin mikinde olcak ??Haksızlık etmeyin sogutuyonuzz katilmayalim ozamsn bundan sonraaa
Ne zmn görsem bunu diyon yine geliyon??Haksızlık etmeyin sogutuyonuzz katilmayalim ozamsn bundan sonraaa
Şöyle gerideyken gidip öne geçince geliyorlar pişkin pişkin niye yokum dediler mi ayarim kaciyur dayiBı kereede liste kavgası olmazsa....
Ya katılırsa kendine katilmazsa kendine bizene mk ?Ne zmn görsem bunu diyon yine geliyon??
Bana niye haber vermiyor kardeşim ben yok mu dicem şimdi başka biri gelcek onu aldın bizde alcan dicek burdakilerin hakkına gircegizMoruk benim arabam yok motorum yok sokaktaydim yagmur camur heryer eve geldim arkadasimda kalıyorum hanimi direk kiyafet çıkar duşa gir cik batirma ortalığı dedi anladinmi zaten misafir gibiyim burda bide kafama göre hareket edemiyorum anladinmi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!