Çocuğun biri frebeet ekletti ben bi vole macı yazdım kazandık 117 oldu kasa sonra ben rulete gırmeyı tercıh ettım 200 olsun diye extrabetten oynuyoruz neyse kaybettım sonra olanlar oldu dolandırıcı oldum amke
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Curıo gerekeni yazmıs bosverÇocuğun biri frebeet ekletti ben bi vole macı yazdım kazandık 117 oldu kasa sonra ben rulete gırmeyı tercıh ettım 200 olsun diye extrabetten oynuyoruz neyse kaybettım sonra olanlar oldu dolandırıcı oldum amke
Aynen kıll oldum zatenCurıo gerekeni yazmıs bosver
Futbol dedı ama ıstedıgımı oynarım bende futbol sevmıyorum tungo nasıl edek yapıcak bişe yokYalnız orda bişe dikkatimi çekti. Futbol oynayacaz diye anlaştık diyor öyle bişe var mı ?
La senın adına multı acıyorduk showbette falan hatırlamıyon mu ondan öyle ornek verdımÖlüm benin ismi mi niye yaziyon adama MKE
Lan ne alakası var samu bos bos konusma sende baslama allah ıcın ne taraklamısık amkeUlan benim adımı kullanıp milletimi tarakliyon inbe
Yav samu hatırlamıyon mu rol mu yapıyon senın adına bı ton data yok muydu bende kardes onları kullandık cekımler yapmadık mı senle ondan ornek verdım sadece anladın mı benım adıma kac kısı var sankı tr de bıraz mantık amke ?Bırak bu işleri annamadimki sandin
Tamam sakin amke ?Settir bı daha benim m adıma kimseye verm e bakk
Bende dedim madem örnek veriyorsun Roberto Carlos yazsaydinBeni bulaştırma ne yaparsan yap MKE
Yav herseye zıplama meto aramızdakı olay baska bısey sımdı uzun uzun sana bunu mu anlatım sana kısaca sunu dıyım kotu bısey yok onu dememde oldu mu meto ?Bende dedim madem örnek veriyorsun Roberto Carlos yazsaydin
O zmaan yanlis yapmissinFutbol dedı ama ıstedıgımı oynarım bende futbol sevmıyorum tungo nasıl edek yapıcak bişe yok
Bu bısey farketmez rulettede kazanabılırdık futboldada kaybedebılırdık kumar buO zmaan yanlis yapmissin
Ya ekleten de kardeş çekim yaparsan yarı yarıya yaparız desin futbol oynayacağız demekte nedirO zmaan yanlis yapmissin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!