Kank ayıptır söylemesi ben hepsine yeterimO kızları alacan hepsini sıraya dizeceksin circiplak soyacaksin bir de güzel domaltacaksin ondan sonra bütün bu forumdakiler ustlerin den geçecek o kaşarları *** kahpeleri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kank ayıptır söylemesi ben hepsine yeterimO kızları alacan hepsini sıraya dizeceksin circiplak soyacaksin bir de güzel domaltacaksin ondan sonra bütün bu forumdakiler ustlerin den geçecek o kaşarları *** kahpeleri
Bol şanslarSıkı takibe gerek yok gelirse direkt dağıtım
Bu gelsinSıkı takibe gerek yok gelirse direkt dağıtım
Bi tane de gelmez mi *** hakkatten çok sansisiz bu aralarYaw hiç sorma hocam valla deli olcam hep karavana hep karavana ?
Inşallah gelir buSıkı takibe gerek yok gelirse direkt dağıtım
Aynen hocam la yaprak kıpırdamıyor *** ?Bi tane de gelmez mi *** hakkatten çok sansisiz bu aralar
Ula bende yeterim de hepsine arkadaşları düşündüğüm den öyle dedim.yoksa onları analariyla beraber hepsini aynı an da ...... Ama arkadaşlara sunmamak olmazKank ayıptır söylemesi ben hepsine yeterim
Hadi inşallahSıkı takibe gerek yok gelirse direkt dağıtım
Bu da gelmezse bunlari da analarının kucağında mikeyimSıkı takibe gerek yok gelirse direkt dağıtım
John wick PARABELLUMSıkı takibe gerek yok gelirse direkt dağıtım
Güzel güzelJohn wick PARABELLUM
Ozimo
Muhsinovi
Eydolu4731
44gogoreis44
Apsuvachacha
Gambler67
James
Kedicik
Lider
Cesaret
Listemiz sabit
Kuponlar bi ters gittimi arkası geliyor malesefCanım bı kupona sıkıldı mi böyle arka arkaya lose geliyor. Geçmiş olsun bu da yattı
Kank kupon bitane deil miHer iki kuponda iyi gidiyior bakalim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!