hastaneDisarida kaldik ta alacak gelmeddi yarina kaldi tavsiye edip kalabileceğimiz geceyi geciregimkz bir yer varmidir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hastaneDisarida kaldik ta alacak gelmeddi yarina kaldi tavsiye edip kalabileceğimiz geceyi geciregimkz bir yer varmidir
Mahalle karakoluna gir de gör ebenin sevgilisini?Kral abartma bi ara girdim bizim evden sicakti )
CiddiyimYa boş yapmayın be bro evden sicakmis mk ?????
Antalya'nın insanı miskin 3 sene kaldım ordaHastanede nasil yatirmiyorlar kalabilirsin hastanede bisey diyemezler ki
şehir hastanesinde alırlar hastam var de kovma lüksleri yokYatirmiyorlar hastanede sansa bide param yok gidecektim otele alacakli atmadi **
Aynennn ole kral sen biliyo n biraz ))Antalya'nın insanı miskin 3 sene kaldım orda
Kimseye yazmadiim bi abime yazdim oda kemerdeyim diyor takiliyor herhalde burada olsa birakmazdi beni de sansima artik dayiBı arkadaş yokmu bu gecelikk
İkiside uzak yaa vallaTerminal havalanı yakın ne varsa oraya git kral
Aradimda simdi gelicekler dustugumuz durumlara bak yaa ))Çok zor durum dostum Cami bulmaya bak o da zor en kötü polise git yardımcı olsunlar bi gecelik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!