Ben multilerin Bi tanesinde de aldım da kaybettim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bilmiyorum belki de herkese 50 20 ekleme olunca eklenmediOna eklemis sana neden eklemwdi acaba
Bana vermedi iyi denk gelmisVallaha ben daha once deneme bonusu aldım geçenki 20 tlik bonusu da aldım bana böyle sms geldi dedim direk ekledi 20 tl daha
Knk bence yığılma oldu diye vermiyorBilmiyorum belki de herkese 50 20 ekleme olunca eklenmedi
Banada bunu dedi knkOna eklemis sana neden eklemwdi acaba
Deneme bonusu diye cevirdiler muhabbetiBana vermedi iyi denk gelmis
SS orda knk bana da yatırımı olanlara 50 olmayanlara 20 dedi ??Banada bunu dedi knk
Yatırım yapan veya promosyonlardan faydalanan üyelerimiz deneme bonusu alamamaktadır.
Kisa allah belanı versin demis kanka djskjdjdkBanada bunu dedi knk
Yatırım yapan veya promosyonlardan faydalanan üyelerimiz deneme bonusu alamamaktadır.
deneme bonusu istemiycektin üstat onu vermez, bakalım bana ne diycek. haber ederim. 75 kişi varBanada bunu dedi knk
Vermez bosa ben 20 tl frebet dedim yatirimi olmayana daha once kullanmissiniz dedi dogru mk ?deneme bonusu istemiycektin üstat onu vermez, bakalım bana ne diycek. haber ederim. 75 kişi var
vay mk bana da vermediVermez bosa ben 20 tl frebet dedim yatirimi olmayana daha once kullanmissiniz dedi dogru mk ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!