Dayı elimde ifsan var solimSktr ibne??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı elimde ifsan var solimSktr ibne??
Orda okudum üniyi dayı herkes biseyimi biliyo ya ?Yok Edirne?
Cokta tinnnn??Dayı elimde ifsan var solim
Bende Malatya da ondan sordum forumda gordumKanka iki tarafla da bağlantım var maraş malatya ama doğum istanbul sen nerden bildin ?
Malum oldu demek?Orda okudum üniyi dayı herkes biseyimi biliyo ya ?
Cokta tinnnn?
Dewammi kanka bugün komple gecerlimiAtlas bugüne özel spin açmış 200 e 100 spij alıp 70 TL çıksa 270 1.40 a bassan 400 TL 200 kar güzel para
Bana vermedi ibneler ??Atlas bugüne özel spin açmış 200 e 100 spij alıp 70 TL çıksa 270 1.40 a bassan 400 TL 200 kar güzel para
Oo hemşoo gitmişliğim 1 kez ama bilmem oraları pek anne ttarafi akrabalar var ordaBende Malatya da ondan sordum forumda gordum
2 dak sürmedi geçen?
En son Emenike de aziz yıldırım a aynısını dediydiCokta tinnnn??
Evet bugün varDewammi kanka bugün komple gecerlimi
Ne Dion olum kufurmu edion?En son Emenike de aziz yıldırım a aynısını dediydi
Ne 2dksi dayı 100 attin 1sayiyla gitti ?2 dak sürmedi geçen?
İstememissibdur bana verir de para yokBana vermedi ibneler ??
Valla istedim kibarca ***** alirsin dediler?İstememissibdur bana verir de para yok
Yok aziz yıldırım emenikeyi tehdit etti elimde seks kasedi var duye oda çok istiyorsan orda beni YAKİNLASTİRİP izle demiştiNe Dion olum kufurmu edion?
Lakabim magnumsiken? magnumbetin paraları ne ezdim hahaa ?Bana vermedi ibneler ??
1030 TL nu aninda atıyorlar onu niye vermesinValla istedim kibarca ***** alirsin dediler?
Eee sonuç???Yok aziz yıldırım emenikeyi tehdit etti elimde seks kasedi var duye oda çok istiyorsan orda beni YAKİNLASTİRİP izle demişti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!