Siz iyisiniz ben hep ilk maçtan yatıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben hiç yatmadımSiz iyisiniz ben hep ilk maçtan yatıyorum
Bugün yatan kuponum yok?Siz iyisiniz ben hep ilk maçtan yatıyorum
Tom kedicik yendi 115 olmuştu millet 100 çekim olmaz diyince bende oynamaya devam ettim 15 e 86 alacaktim plato kızlar gelseydi 200 ü geciyordumSitedeki
Üzüldüm mü tabiki hayır????Tom kedicik yendi 115 olmuştu millet 100 çekim olmaz diyince bende oynamaya devam ettim 15 e 86 alacaktim plato kızlar gelseydi 200 ü geciyordum
Hain tefocan alayım 50+30=80 + 2 lahmacun=100Üzüldüm mü tabiki hayır????
Ne dion laHain tefocan alayım 50+30=80 + 2 lahmacun=100
Nedir buHain tefocan alayım 50+30=80 + 2 lahmacun=100
Geçen sana 50 atmistim 30 da roncata at borç bende dedin 2 lahmacun parasida senden olsun tanesi 10 ar olsa 20 eder =100Nedir bu
Roncatta tmm öteki borcmuyduGeçen sana 50 atmistim 30 da roncata at borç bende dedin 2 lahmacun parasida senden olsun tanesi 10 ar olsa 20 eder =100
Cidden anlamıyorum paranız bitince borç diyorsunuz tmm yollarım pazartesiGeçen sana 50 atmistim 30 da roncata at borç bende dedin 2 lahmacun parasida senden olsun tanesi 10 ar olsa 20 eder =100
Senle alışverişi kestim Pazartesi yollarım 80 dahada yazmaCidden anlamıyorum paranız bitince borç diyorsunuz tmm yollarım pazartesi
Yoo cukka tabiki de nasılsa senden geri dönüş oluyor diye atıyorum ben burdan kolay kolay kimseye borç vermem.anca cukkaRoncatta tmm öteki borcmuydu
Atarım Pazartesi 80 tmm yazma dahaYoo cukka tabiki de nasılsa senden geri dönüş oluyor diye atıyorum ben burdan kolay kolay kimseye borç vermem.anca cukka
Takılıyorum yahu. Sana karşılıksız atıyorum. sen kefil olmasan kimseye borç ta vermemCidden anlamıyorum paranız bitince borç diyorsunuz tmm yollarım pazartesi
Böle takılma olmaz zırt pırt aynı şeyi yazıon millet yanlış anlıoTakılıyorum yahu. Sana karşılıksız atıyorum. sen kefil olmasan kimseye borç ta vermem
Banada yolla ve reis valla geri yollarim 10 guneCidden anlamıyorum paranız bitince borç diyorsunuz tmm yollarım pazartesi
Hayırdır bi sen kaldın skmeyen???Banada yolla ve reis valla geri yollarim 10 gune
Yaa dayi sende alinganlikta benide geçtin sen bana borç olarak atmiyorsunki ben sana borç olarak atayimAtarım Pazartesi 80 tmm yazma daha
Yok estağfurullah reis ama yollarsanız gerçekten yollarım 1haftayaHayırdır bi sen kaldın skmeyen???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!