Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Başarılı olursak yazarım yarın sana Allah rahatlık versin@Mustafa(osmanb60) reis ilk 2 sini takip ettim benden bu kadar en az 4 diyorsun yarın iş var 6.30da kalkıcam gönül isterdi ki kalayım ama 2 3 ü bulur umarım başarılı olursun tekrardan bol şans @Dümenci Hoca senin de emeğine eline sağlık kanka
Teşekkür ederiz etkinlik sahibi ile görüş uygun görürse tutarız dostum seni de@Mustafa(osmanb60) reis ilk 2 sini takip ettim benden bu kadar en az 4 diyorsun yarın iş var 6.30da kalkıcam gönül isterdi ki kalayım ama 2 3 ü bulur umarım başarılı olursun tekrardan bol şans @Dümenci Hoca senin de emeğine eline sağlık kanka
? Lerdesin o yeterValla sığdıramadılar kral beni bi yere ?
Aynı knka züğürtüz 1 haftadır kime oynasam ters bittiEyvallah knk sen napiyon nasıl gidiyor benide çağırdılar buraya diğer foruma pek takilmiyorm artık
malum foruma sponsorken 2020 ocak ayında 20k ma çöktü benim ********* cocuklarıBeyler wipbet 300_400 oduyormu
Allah razı olsun hayırlı geceler tekrardan bol şanslarBaşarılı olursak yazarım yarın sana Allah rahatlık versin
Knk Özele hiç bakmıyorum kiAbi özelden yazdık siklemiyonda bakıyomda ?
Sağ olsun başarılı olursak yazarım dediTeşekkür ederiz etkinlik sahibi ile görüş uygun görürse tutarız dostum seni de
Avradini dikktiklerim )))malum foruma sponsorken 2020 ocak ayında 20k ma çöktü benim ********* cocukları
Eyvallah kankam sende öyle ?? Lerdesin o yeter
Dostum sen gönlümüzdesin vallahi istem dışı oldu sana denk geldiValla sığdıramadılar kral beni bi yere ?
Yokum@tungabey devam edecek misin ? Ona göre tutayım listede dostum
TamamSağ olsun başarılı olursak yazarım dedi
+1Yenisini bekliikkk
Biliyorum knk sıkıntı yok ?Dostum sen gönlümüzdesin vallahi istem dışı oldu sana denk geldi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!