Aynı sorun bendede var ios Kaynaklı gates of olympusta özellikle ben bi çözüm bulamadım
Harbi la doğru ios a geçtiğimden beri yaşıyorum bende demekki sitelerle ilgili değilmiş değiştirecez mecbur telefonu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynı sorun bendede var ios Kaynaklı gates of olympusta özellikle ben bi çözüm bulamadım
İlk yarı 3.5 üst açmamışlardı bile ama 2.5 üst 6 oran falandı olmaz dedim
Ben 6s kullanıyom Gatesa giriyom dk başı atıyor sinir bozucu ama bonanzada falan atmıyoHarbi la doğru ios a geçtiğimden beri yaşıyorum bende demekki sitelerle ilgili değilmiş değiştirecez mecbur telefonu
Olur mu olur TR ligi herşey bekleniröyle biter şimdi maç
6s mi? ÇÖPBen 6s kullanıyom Gatesa giriyom dk başı atıyor sinir bozucu ama bonanzada falan atmıyo
Sen bi yamacıma gel bakimmmOlur mu olur TR ligi herşey beklenir
Hemde Çöp Oğlu çöp ***6s mi? ÇÖP
Ben kaçar bbSen bi yamacıma gel bakimmm
Nere kacacan??Ben kaçar bb
50 bekliom hadiBen kaçar bb
Olur mu olur TR ligi herşey beklenir
Nere kacacan??
Her zamanki @Rooster ???Tünele girmiştir
Fazla değil yav 400 TL cektim ama anında yolladılar ışık hızı mübarekBilmem Kaç çektin
Way maşallah?Fazla değil yav 400 TL cektim ama anında yolladılar ışık hızı mübarek
51 sal santabetten cekim yapacam?Fazla değil yav 400 TL cektim ama anında yolladılar ışık hızı mübarek
Para bitti ??51 sal santabetten cekim yapacam?
Cekim yapmıcam zaten yalan attım?Para bitti ??
Biliyorum yalan attığını ?? 50 yollasanaCekim yapmıcam zaten yalan attım?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!