Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
git 25 tl yatır ozel oran oyna 1 1 o 25 1 k olur 1 ay icindeÜyelik var ama yatırım bile yok
gece özelden arayıp seni taciz edicem dayı@Rooster watsaptan engellmis beni??
Cokta tingece özelden arayıp seni taciz edicem dayı
KADOŞ AŞKIM DERSEM EVDEN KOVULURSUNCokta tin
Senin 50 nin 25 az önce tumbete attım 65 oldu 50 çekip 15 le devamgit 25 tl yatır ozel oran oyna 1 1 o 25 1 k olur 1 ay icinde
Ben mi heyyy heyyyyKADOŞ AŞKIM DERSEM EVDEN KOVULURSUN
PARAN YOKTU HANİ GÖK KARDEŞSenin 50 nin 25 az önce tumbete attım 65 oldu 50 çekip 15 le devam
SEN TUVALETE BİLE İZİN ALARAK GİDİYORSUNBen mi heyyy heyyyy
Senin bu gök lafinda biraz gotluk seziom?PARAN YOKTU HANİ GÖK KARDEŞ
Ulan ne güldüm?SEN TUVALETE BİLE İZİN ALARAK GİDİYORSUN
KİM NE ANLARSA @BMW BENİM büyügümdür GÖ.T demem ama GÖK DERİMSenin bu gök lafinda biraz gotluk seziom?
Pi.clik modumu actım geneUlan ne güldüm?
5 TL mi kazandin meto?Memphis Tigers kızlar sizi seviyorum ilk çeyrek 6 fark dedim 11 fark attı 2.ceyrek 3 fark yemez dedim 2 farka aldı. Ilk yarı 7 fark dedim 13 fark atti
Terbiyesizler sizin yüzünüzden mahkemeye gidip soyadimi değişecem mkKİM NE ANLARSA @BMW BENİM büyügümdür GÖ.T demem ama GÖK DERİM
1 lira atmıs 1.85 koymus parayı bulunca kendini bozdu buda5 TL mi kazandin meto?
Goku yaprak yap????Terbiyesizler sizin yüzünüzden mahkemeye gidip soyadimi değişecem mk
Yok 25 e 65 = 40 tl5 TL mi kazandin meto?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!