Kumar helal dimi???faizliyse ben almıyayım haram kardeş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kumar helal dimi???faizliyse ben almıyayım haram kardeş
faizliyse ben almıyayım haram kardeş
ondan degilde yapamayacagım sözün altına girmem ben 50 tl em var atarsa sonra geri onu atarım. 100 falan atamamamKumar helal dimi???
paraya ihtiyacı olmayan varmı ben 50 e 100 falan verememTamam meto buldum ben birini zaten senin ihtiyacın yok belli.
ondan degilde yapamayacagım sözün altına girmem ben 50 tl em var atarsa sonra geri onu atarım. 100 falan atamamam
Ulen sabahtandır şu 50 tl bitmedi ??ondan degilde yapamayacagım sözün altına girmem ben 50 tl em var atarsa sonra geri onu atarım. 100 falan atamamam
la ben istemedimki pardondan para falan cesarete roll parasıylamı hastaneye gidecen yazacaktım geri boşver yazmım dedim sildim başka mesaj yazarken oda çıkmış pardon da ben para istemişim gibi anladı sanırımUlen sabahtandır şu 50 tl bitmedi ??
la ben istemedimki pardondan para falan cesarete roll parasıylamı hastaneye gidecen yazacaktım geri boşver yazmım dedim sildim başka mesaj yazarken oda çıkmış pardon da ben para istemişim gibi anladı sanırım
kadircannnn kadircannnn uyudunmu kızUlen sabahtandır şu 50 tl bitmedi ??
Ulan Kölçükadircannnn kadircannnn uyudunmu kız
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!