Dün Papara hesabıma girmeye çalışan gevşek ip adresini aldım.savciliga gidiyorum yarın.haberin olsun.seni bir güzel hoplatacagim... kansız namussuz anana vereceğim 50 TL var içinde papara numaranı ver göndereyim anana verirsin .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
nasıl girmeye çalışıyorlarDün Papara hesabıma girmeye çalışan gevşek ip adresini aldım.savciliga gidiyorum yarın.haberin olsun.seni bir güzel hoplatacagim... kansız namussuz anana vereceğim 50 TL var içinde papara numaranı ver göndereyim anana verirsin .
Valla bende anlamadım .paparaya giriyorum uyarı veriyor su ip numarası hesabınıza yanlış giriş denemesinde bulundu diye uyarı veriyornasıl girmeye çalışıyorlar
Way MKE daha neler gorecezDün Papara hesabıma girmeye çalışan gevşek ip adresini aldım.savciliga gidiyorum yarın.haberin olsun.seni bir güzel hoplatacagim... kansız namussuz anana vereceğim 50 TL var içinde papara numaranı ver göndereyim anana verirsin .
Sence nasıl girmeye çalışıyorlardirWay MKE daha neler gorecez
Sms payfix. Papara da sms yokGiremezki sms olmadan kaç defa denemiş knk?
Var başka biri hesabına girmeye çalıştığında e postandan onay vermediğin sürece kimse giremezSms payfix. Papara da sms yok
Valla ona bakmadım arada bir girdiğim mesela bir bakıyorum yanlış giriş denemesi olduğunu söylüyorGiremezki sms olmadan kaç defa denemiş knk?
Abi nasılsınVar başka biri hesabına girmeye çalıştığında e postandan onay vermediğin sürece kimse giremez
Saol teşekkür ederim sen nasılsınAbi nasılsın
Ayni valla abi nolsun baya görmedim bı selam verim dedimSaol teşekkür ederim sen nasılsın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!