3 gün öncede aynı gün 4 çekiliş ben aldım kardeşim o günde bana sovduler paradan hayır gelmedi zaten sanada denk gelecek illaki şansını bok etme adamınHak adalet bu mu o zaman hep aynı kişiler alsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
3 gün öncede aynı gün 4 çekiliş ben aldım kardeşim o günde bana sovduler paradan hayır gelmedi zaten sanada denk gelecek illaki şansını bok etme adamınHak adalet bu mu o zaman hep aynı kişiler alsın
Peki kardeşim3 gün öncede aynı gün 4 çekiliş ben aldım kardeşim o günde bana sovduler paradan hayır gelmedi zaten sanada denk gelecek illaki şansını bok etme adamın
Jeste bak ?
Bunu niye bana söyledin kii şimdii adamın şansı varmışş demekkii yapacak bişey yok..Hak adalet bu mu oluyor o zaman hep aynı kişi alsın
Estağfurullah kardeşimBunu niye bana söyledin kii şimdii adamın şansı varmışş demekkii yapacak bişey yok..
Gel burayaa ben bii rolling patlatayımmm kazanırsak çekilşsizz atacamm sana..Kusura bakmayın özür dilerim herkese bol şans diliyorum
Canın sağolsun varlığın yeter Yeter ki dostluk kardeşlik kazansın bi an kıza sinirlendim yanlışlıkla burada patladım özür dilerimGel burayaa ben bii rolling patlatayımmm kazanırsak çekilşsizz atacamm sana..
ayaktamısın seni arıom bende@zencii Tebrikler kardeşim
Bekliyorum aga sağol allah razı olsunGel burayaa ben bii rolling patlatayımmm kazanırsak çekilşsizz atacamm sana..
site benim ondanRukiye sen nerden zortluyon dağıtım oldumu anında burdasin bi bildirim sisteminmi var merak ettim yanlıs anlama ??
dur papara bulam payfix atma sansın yok deme@zencii sadece sen kaldın papara atmayan.
onlar beni biliyolar ya takiliyolar .d@rkyhrm yabancı değil arkadaşlar. Bayan kendisi sevdiğimiz bir kardeşimizin ablası.
Malesefdur papara bulam payfix atma sansın yok deme
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!