P
PolatAlemdar
Ziyaretçi
Gel 100 yapalımAbi acimn bi 50 tl de benden madem ole
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gel 100 yapalımAbi acimn bi 50 tl de benden madem ole
Yemez 600 verdimGel 100 yapalım
Ben anlamam toptan tüfekten çıkarsa hakkımı şoke şoke alırım ??????Payfixle çalışıyoruz ama bu gece
Yemez 600 verdim
iyiyim bende .dİyiyim sen nasılsın. .d
daim olsun .diyiyim bende .d
Tmm la senimi kiracam75 yapalım ikimizin dediğide olmasin
Kanka şaka takıldıydım ?Arkadaşlar beni çıkar, onu çıkar, bunu çıkar gibi bi algı oluşturmayalım lütfen. Beni uzun zamandır tanıyorsunuz böyle bişeyle karşılaştınız mı hiç?
Kesenin agzina ben ipi bagliyorum dayi ??Yemez 600 verdim
murom biz seni sevip tanidigimiz icin takiliyoruz ya iste beni cikar ? senden suphe eden kendinden etsin mkeArkadaşlar beni çıkar, onu çıkar, bunu çıkar gibi bi algı oluşturmayalım lütfen. Beni uzun zamandır tanıyorsunuz böyle bişeyle
karşılaştınız mı hiç?
aciklamami yapiyosun bide muroArkadaşlar beni çıkar, onu çıkar, bunu çıkar gibi bi algı oluşturmayalım lütfen. Beni uzun zamandır tanıyorsunuz böyle bişeyle karşılaştınız mı hiç?
Seni kiranin kafasini kiram75 yapalım ikimizin dediğide olmasin
Kanka.seni bilen bilir bizimkiler makarasina yaziyordur alinma ?Arkadaşlar beni çıkar, onu çıkar, bunu çıkar gibi bi algı oluşturmayalım lütfen. Beni uzun zamandır tanıyorsunuz böyle bişeyle karşılaştınız mı hiç?
Yanlış anlaşılırKanka şaka takıldıydım ?
Dayi keseyi bosaltttSeni kiranin kafasini kiram
La zaten 3 gun yokumKesenin agzina ben ipi bagliyorum dayi ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!