Madrid karılar maçına basın 7 8 9 gol çıkar ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
benim 4500 1 saatte geçti
Geldim payfix hala boş harbi salakmiyimYaw cok salaksın??
Sabah 4.46 saatinde 100 lira attım mailden dekontu bıle attım hala yansımadı sen dusun @Cesaret in parası oda hala beklıyoruz cevo neyın pesınde bunlar cozmedımBankadan 4.500 TL attım. 1 saattir payfixe geçmedi. aynı sorunu yaşayan var mı
banka hesabına çekme işlemi değil demi. payfix hesabına attınızSabah 4.46 saatinde 100 lira attım mailden dekontu bıle attım hala yansımadı sen dusun @Cesaret in parası oda hala beklıyoruz cevo neyın pesınde bunlar cozmedım
Bankamdan payfix hesabıma attım kanka hala sıfırbanka hesabına çekme işlemi değil demi. payfix hesabına attınız
akşam banka çekimi verdim sabah 4 te gelmiş.banka hesabına çekme işlemi değil demi. payfix hesabına attınız
ben saat 3 gibi çekcem 5 e kadar gelmez mi para amkoyum yaakşam banka çekimi verdim sabah 4 te gelmiş.
Gelir gelirben saat 3 gibi çekcem 5 e kadar gelmez mi para amkoyum ya
Kedicik Artık sana IBAN atarız seninki bende kayıtlı zatenbenim payfixte param kalmadı kalanlara bol şans
Hadi liste hazır seni bekliyor herkes ?????benim payfixte param kalmadı kalanlara bol şans
Banka hesabından payfix hesabına para gönderince mı sorun yaşanıyorKeşke bizimde yatıracak 4 milyar milyon paramız olsa
gece yaktı lyon 90+5 te attı iptal ettiler gitti 3kHadi liste hazır seni bekliyor herkes ?????
Gel burapaqueta kadar *** biri varmı bomboş yanındaki adama vermedi gitti kendisi atmak istedi bomboş kaçırdı
NbrGel bura
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!