Taam o listeyi alsın çekim bende ????Vortexe verdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Taam o listeyi alsın çekim bende ????Vortexe verdim
Bol sans 2 dakka bulasiklari yikicam musade varmi?Kasa 100 Hedef 750
Hedefe Ulaşırsak 10 kişi 20+Listeci 50
Futbol sevmeyen vakti olmayan katılmasın.
Takip şart.
ekmegimize taş koyuyoVortexe verdim
Kazanirsam kaçicam *** hahaha
ne çekimi laTaam o listeyi alsın çekim bende ????
Kilibiklar takilamaz??Bol sans 2 dakka bulasiklari yikicam musade varmi?
Kanka isin çıktıkca @Vortex e haber et yeyerBol sans 2 dakka bulasiklari yikicam musade varmi?
Hayat musterek hanimina yardim etmenin buyuk sevabi vardirKilibiklar takilamaz??
Kaç kanka paran olursa gelip dağıtım yaparsın sıkıntı olmuyor saten bazı arksdaslar ayrıcalıklı goruyonKazanirsam kaçicam *** hahaha
Şimdi sgGeldim dostlar sağolun bol şans
Bol sanssKasa 100 Hedef 750
Takip şart.
Sagol kanka cocuklara yemek yedrdm 2 dk bulsaklari yikim geliym oynadigin gelsin bol sansKanka isin çıktıkca @Vortex e haber et yeyer
Önce bardaklardan başla abi bol sansSagol kanka cocuklara yemek yedrdm 2 dk bulsaklari yikim geliym oynadigin gelsin bol sans
Bol şans liste kimde ??Kasa 100 Hedef 750
Takip şart.
Eyvallah abiSagol kanka cocuklara yemek yedrdm 2 dk bulsaklari yikim geliym oynadigin gelsin bol sans
Aha bi tecrubeli kardesim daha??Önce bardaklardan başla abi bol sans
necdet35 i savunanlar vardı kanka tek ben cephe almıştım adama a m k tam sahte etkinlikçi ****Kaç kanka paran olursa gelip dağıtım yaparsın sıkıntı olmuyor saten bazı arksdaslar ayrıcalıklı goruyon
Bak giderim heŞimdi sg
Para dağıtacak adam masaya koyar para bende babba der diminecdet35 i savunanlar vardı kanka tek ben cephe almıştım adama a m k tam sahte etkinlikçi ****
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!