Payfix varsa 55 at @eydolu4731 kefili benin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Payfix varsa 55 at @eydolu4731 kefili benin
Ozelden de yazdim varsa yollar yok demez ben az yatacam50 yolla 45 dakika sonra 100 al
rüyanda para gör dayı milyon milyonOzelden de yazdim varsa yollar yok demez ben az yatacam
Sicam parasinarüyanda para gör dayı milyon milyon
Huzur lazimrüyanda para gör dayı milyon milyon
Yok daha başlamadıBitti mi rolling?
Lan gardas dalga geçme namusuma yakalanırsan halımden anlarsın canımla cebelleşiyorum ben role katılacak halmi var iki dua edeceğine dediğine bak kardeş@EL MATADOR gel lan ölmeden önce son rolle katil öbür tarafta sorarlar belki hagagagaga
kirvem sakın ol gül diye yazdık biran önce atlatırsın inş genç adamsın birşey olmaz moralini bozma öpüldünLan gardas dalga geçme namusuma yakalanırsan halımden anlarsın canımla cebelleşiyorum ben role katılacak halmi var iki dua edeceğine dediğine bak kardeş
Çok kötüyüm lan kardas bildiğin gibi değilkirvem sakın ol gül diye yazdık biran önce atlatırsın inş genç adamsın birşey olmaz moralini bozma öpüldün
Millet roll de sen nerdesinNerde la millet ? @Rexar
La söylemiyon da ha simdi caktimMillet roll de sen nerdesin
Güldüğüm de anlaman lazımdıLa söylemiyon da ha simdi caktim
Yok be dayısı futbol rolü ya ondan katılmıyorum birde yarın iş vardıHelal dayı buldun he sonunda ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!