bol şanslar diliyorumKasa:260
Hedef 1000 TL
Büro @Olymposbet Destek
19:40 başlangıç saati
10 kişi 25 dağıtım
Sıkı takip şart
Kavga çıkartan konuda huzuru bozan listeden çıkartılır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bol şanslar diliyorumKasa:260
Hedef 1000 TL
Büro @Olymposbet Destek
19:40 başlangıç saati
10 kişi 25 dağıtım
Sıkı takip şart
Kavga çıkartan konuda huzuru bozan listeden çıkartılır
Bol şans burdan söylesene yüzsüz kim@Vortex liste sende
3 arkadaş engelli bende ama 1 tanesi katılım yapmış özelden ileticm onlara sana zahmet söylersin katılım yapmasın
Saplayin hadi bekletmeyin@Vortex liste sende
3 arkadaş engelli bende ama 1 tanesi katılım yapmış özelden ileticm onlara sana zahmet söylersin katılım yapmasın
SenmissinBol şans burdan söylesene yüzsüz kim
Rexar james kadircan4747Bol şans burdan söylesene yüzsüz kim
Aldığın Won olsun Kaptan rastgele@Vortex liste sende
Dur daha yeni geldim ben olamamSenmissin
Tartşma çıkmasın özelden yazdm insanlık yapıp takip ettirip konu dışıdır demek bize yakışmazBol şans burdan söylesene yüzsüz kim
Tmm katılmıyorum ??Tartşma çıkmasın özelden yazdm insanlık yapıp takip ettirip konu dışıdır demek bize yakışmaz
Yok zaten sen engellediysen demek ki kavga etmişsiniz birisi kavga ettiği adamın roll dağıtımına niye girer ki yüzsüzlük tam da bu olsa gerekTartşma çıkmasın özelden yazdm insanlık yapıp takip ettirip konu dışıdır demek bize yakışmaz
Hedefe varalım Bi 50 ormanlık kupon çıkar sen 8 üst falan benden ??Tmm katılmıyorum ??
SaplaaYok zaten sen engellediysen demek ki kavga etmişsiniz birisi kavga ettiği adamın roll dağıtımına niye girer ki yüzsüzlük tam da bu olsa gerek
Tmm dir ama geç kalma saat 10 dan önce hedefe varmak lazım maçlar başlamadanHedefe varalım Bi 50 ormanlık kupon çıkar sen 8 üst falan benden ??
Daha başlamadan saplıyoruz oda güzel totemmHadi beklemeyin saplayin artik ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!