Etkinlik sahibi telafi etmeli hak yenilmişBen niye yokum ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Etkinlik sahibi telafi etmeli hak yenilmişBen niye yokum ?
17. Beğenen benim gözden kaçmıştır diye düşünüyorumEtkinlik sahibi telafi etmeli hak yenilmiş
Adam sana hak yeme demis yani takip edenleri al demis kanka kimse 20 liraci degil bak bakalim hangi takip edene cikmisBOŞ BOŞ KONUŞMAYIN MAÇ SONUNA KADAR HERKESİ ALDIM BURDA 2-3 20 LİRACI VAR ORTALIGI KARIŞTIRMAK İSTEYEN DİĞERLERİDE ONA TAKILMASIN
Dur zaten ortalik karisik17. Beğenen benim gözden kaçmıştır diye düşünüyorum
Ayip ayiop bıde yalankonusma utanmadanyaa,BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN MAÇ SONUNA KADAR HERKESİ ALDIM BURDA 2-3 20 LİRACI VAR ORTALIGI KARIŞTIRMAK İSTEYEN DİĞERLERİDE ONA TAKILMASIN
@baskentliListe bende
Şansımız Bol olsn
Katılım son düdükte biter
Tungabey in begenisi var ama listede yokum diyor insanlık hali unutabilirsin bari hatani kabul et la biz de az o hatayı yapmadik ama kusura bakma demesini bildikBOŞ BOŞ KONUŞMAYIN MAÇ SONUNA KADAR HERKESİ ALDIM BURDA 2-3 20 LİRACI VAR ORTALIGI KARIŞTIRMAK İSTEYEN DİĞERLERİDE ONA TAKILMASIN
Aynen oyle hata yaptim demeli insan kendi basina @Phrisme den haber gelmedrn tum begenenleri al dememis cevap gelmemis cekilis yapilmisTungabey in begenisi var ama listede yokum diyor insanlık hali unutabilirsin bari hatani kabul et la biz de az o hatayı yapmadik ama kusura bakma demesini bildik
amacın ne?Aynen oyle hata yaptim demeli insan kendi basina @Phrisme den haber gelmedrn tum begenenleri al dememis cevap gelmemis cekilis yapilmis
Kankam hata yaptin kabul et kavga cikarmak degil amacim ortada bi yanlislik varamacın ne?
Bende bunu atacaktım sımdıKanka buna ne demeli
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!