Ortalık bu yüzden karıştı ?Bende bunu atacaktım sımdı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ortalık bu yüzden karıştı ?Bende bunu atacaktım sımdı
Kanka sorun şurda roll bitiminde etkinlik sahibinden bi onay alınır dogru mu? @Phrisme ye sorulur takip edenlerimi alayim yoksa son duduk 90+7 de caldi onlarida alayim mi phrisme diyor ki 90 da begenenlere ciktiysa ayip diyor yani haberi yok onay alinmadan cekilir miKanka buna ne demeli
Kalbini kırıcam haberin olsunKanka sorun şurda roll bitiminde etkinlik sahibinden bi onay alınır dogru mu? @Phrisme ye sorulur takip edenlerimi alayim yoksa son duduk 90+7 de caldi onlarida alayim mi phrisme diyor ki 90 da begenenlere ciktiysa ayip diyor yani haberi yok onay alinmadan cekilir mi
Aynen oyle kendiside diyor kanka diger konuda okumadin mi haberim yok diyor son dk katilanlarin listede oldugundanİzleyip kurutunn dedi heralde yoksa baska türlü kurutma olmaz
Seni tayfam yaptimBu arada hic takıp eden kimse yok cekılıse cıkanlar yazmıs lar
Adam zaten takip sartı yok yazdı buna ragmen takipte ettk kimsenin tayfansıda degılım bu arada kısmet bu işler
Sana efendi efendi konusurken hayirdir dostum ben kimsenin kalbini kirmak istemem ama zorlama olur muKalbini kırıcam haberin olsun
Sahte etkinlik yapan mı diyor bunlarıAynen oyle kendiside diyor kanka diger konuda okumadin mi haberim yok diyor son dk katilanlarin listede oldugundan
Eyvallah kral severim seniSeni tayfam yaptim
yasaroooo rol icinde kural degisir mi ? Diyelim degistirdi olmamali da.neyse para adamin yapti benim.vorteye yazip.cekiliste beni.cikar.diyecegime inancin varsa odul senin olsunKanka sorun şurda roll bitiminde etkinlik sahibinden bi onay alınır dogru mu? @Phrisme ye sorulur takip edenlerimi alayim yoksa son duduk 90+7 de caldi onlarida alayim mi phrisme diyor ki 90 da begenenlere ciktiysa ayip diyor yani haberi yok onay alinmadan cekilir mi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!