Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Phrisme / 8 Kişi 50 TL ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kanka sorun şurda roll bitiminde etkinlik sahibinden bi onay alınır dogru mu? @Phrisme ye sorulur takip edenlerimi alayim yoksa son duduk 90+7 de caldi onlarida alayim mi phrisme diyor ki 90 da begenenlere ciktiysa ayip diyor yani haberi yok onay alinmadan cekilir mi
Kanka vortex de hata yok adama özeli aç konuşalım dedi oda sende dedi ama orda da liste ben sana atacam yazıyor tuhaf ?

Phrisme

Kayıtlı Üye
Kanka sorun şurda roll bitiminde etkinlik sahibinden bi onay alınır dogru mu? @Phrisme ye sorulur takip edenlerimi alayim yoksa son duduk 90+7 de caldi onlarida alayim mi phrisme diyor ki 90 da begenenlere ciktiysa ayip diyor yani haberi yok onay alinmadan cekilir mi
Ben tamamen güvenip @Vortex e bıraktım ödeme gelsin çıkan arkadaşlara ödemesini yapıcam bir daha aranızda olmcm o kadir de denk gelirz illa iyi forumlar

baskentli

Kayıtlı Üye
yasaroooo rol icinde kural degisir mi ? Diyelim degistirdi olmamali da.neyse para adamin yapti benim.vorteye yazip.cekiliste beni.cikar.diyecegime inancin varsa odul senin olsun
Kankam degismez ama adam haberim yok diyor mevzu para degil anlatamiyorum sadece ben mi sorun yapiyorum

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Özelden mesaj at diyoruz atmıyorsun , maç bitiyo 40 dk gelmiyosun, herşey sende yap çekilişi af diyosun, sonra bende suç buluyosun kardeşim, bu etkinlige 35-40 kişi katılmış çıkmayan ağlıycak her etkinlik böyle @Phrisme

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Acitmaz yegenim benim dagitimlari herkes bilir belki sen bile almissindir benden gram kafaya takmam senin gibileri
Banane kardesim senden doğrular dan kacma sahte etkinlik yaptinmi yaptın ban yedi mi yedin kaç vara verdin veya neyini verdiysen açtırdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap