Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Phrisme / 8 Kişi 50 TL ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baskentli

Kayıtlı Üye
Ben tamamen güvenip @Vortex e bıraktım ödeme gelsin çıkan arkadaşlara ödemesini yapıcam bir daha aranızda olmcm o kadir de denk gelirz illa iyi forumlar
Bendende elveda bende gidiyorum cidden adam dogru soyluyor @Rooster burdada tayfa olmuslar haberin olsun birbirlerine cikarmalar birbirlerini kollamalar moses vortex e vortex moses a benide banlayabilirsiniz süresiz geceniz iyi olsun

baskentli

Kayıtlı Üye
Banane kardesim senden doğrular dan kacma sahte etkinlik yaptinmi yaptın ban yedi mi yedin kaç vara verdin veya neyini verdiysen açtırdın.
Ya bi siktirgit senin yasin kadar dagitim yapmisim mal hala sahte etkinlik diyor gidin birbirinize cekilis cikarin mk

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sana efendi efendi konusurken hayirdir dostum ben kimsenin kalbini kirmak istemem ama zorlama olur mu
50 lira iiçin burda götünü yırtıyosun sabahtan beri ayıp değilmi kardeşim delikanlı adamsın yakışıyomu sana böyle ortalıgı karıştırmak nasibinde yokmuş teşekkür et git , eline ne geçiyor

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bendende elveda bende gidiyorum cidden adam dogru soyluyor @Rooster burdada tayfa olmuslar haberin olsun birbirlerine cikarmalar birbirlerini kollamalar moses vortex e vortex moses a benide banlayabilirsiniz süresiz geceniz iyi olsun
Daha gelirsen tum cümle alem üstünden geçsin.
Hadi sktir git şimdi.
images (12).jpeg

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Phrisme hocam ozelden yazarmisin papara atalim gonderirsende.sana kalmis.gondermesende samimiyetimle.soyleyim.cekiliste.hile var torpil.var.hakkinla.kazanmadin diyorsan da hic.yazma yinede.kesene bereket olsun biz 50 liralik.insan.degiliz

Phrisme

Kayıtlı Üye
Ağzına sağlık ama ben lafımı yemeyip ödicem o aç köpeklerle oynasınlar onlar

Fergison

Kayıtlı Üye
@Rooster şu konuyuda kitle sana zahmet değmez birbirinize laf söylemek yok onu bunu yaptı bu şunu yaptı benim tek şeyim ben gözümle görmediğim hiç biseye inanmam hak yiyen de öle bişey yoktur olsada zaten diyecek bişey yok

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
50 lira iiçin burda götünü yırtıyosun sabahtan beri ayıp değilmi kardeşim delikanlı adamsın yakışıyomu sana böyle ortalıgı karıştırmak nasibinde yokmuş teşekkür et git , eline ne geçiyor

Geçen ban yedi sahte etkinlikten sonra telegramdan yazmış birine nankör bunlar falan dağıtmıyorum sövdüler falan ee iyide sövmeyen adamlarda oldu onlara niye dağıtmadın? Laf olsun torba dolsun bahane işte kaybetti o gün parayı sonra böyle yaptı birde bunların klasik savunma cümlesi var ben ne dağıtımlar yaptım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap